Тежкото изпитание за семейството на Пийт Сампрас

Напоследък сякаш зачестиха новините за тревогите и здравословните проблеми при известни личности. А към тях вече можем да прибавим и Пийт Сампрас.
Легендарният тенисист разкри, че съпругата му Бриджит Уилсън-Сампрас е болна от рак на яйчниците. “Както повечето знаят, аз съм доста тих човек. Изминалата година обаче беше изключително предизвикателен период за семейството ми и реших да споделя какво се случва”, казва Сампрас в изявление.
52-годишният Пийт Сампрас разяснява още, че миналия декември съпругата му е била диагностицирана с рак на яйчниците. В следствие на това е претърпяла сериозна операция и преминала през химиотерапия, като в момента продължава с целева и поддържаща терапия, пише People.
“Трудно е да гледаш как някой, когото обичаш, преминава през предизвикателство като това. Но да видя как нашите момчета се застъпват да бъдат толкова силни поддръжници на Бриджит, себе си и един друг, беше невероятно”, допълва още тенисистът.
Пийт Сампръс и Бриджит Уилсън-Сампрас са женени от 23 години имат двама сина – Кристиян (20 г.) и Райън (18 г.). Сампръс завършва с това, че знае колко трудно е човек да говори за нещо такова, но сега моли всички да насочат молитвите и мислите си към съпругата му, която продължава своята битка с рака.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Михаела Маринова заби женен мъж! Съсипана е, че не могат да са заедно

Михаела Маринова се бори за трудна любов с мъж, чиято самоличност не разкрива. Тя разкри потресаваща история за мъжът, в който е влюбена.  Разкритията на Мишето накара феновете й да си мислят, че има връзка с женен мъж. Поне натам водят думите на малката певица, която се страхува от това […]