Михаела Маринова заби женен мъж! Съсипана е, че не могат да са заедно

Михаела Маринова се бори за трудна любов с мъж, чиято самоличност не разкрива. Тя разкри потресаваща история за мъжът, в който е влюбена. 

Разкритията на Мишето накара феновете й да си мислят, че има връзка с женен мъж. Поне натам водят думите на малката певица, която се страхува от това да се бори за любовта. 
“Имам любов, но с човека връзката ни е невъзможна. Аз го обичам и много ме е страх да не го загубя, защото вече няколко пъти сме се губили. Той ми помогна да съм по-добрата версия на себе си с появата си. Но не съм сигурна, че мога да се боря за него, по-скоро не искам да го губя”, сподели Михаела при гостуването си в  “Животът по действителен случай”. 

Изпълнителката на “До безкрай” говори открито и за раздялата с футболиста Александър Дюлгеров. Твърди, че са се разделили като приятели. Вече не гледали в една посока в бъдещето и решили да приключат отношенията си. Имали са момент, в който са мислили за дете, но пък пътищата им се разделят. 
“Сега ме връхлетя любов, която е невъзможна, но много силна”, твърди Мишето, като вероятно говори за женен мъж./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Леонорманията завладее Испания

2023-а е годината, в която няколко престолонаследника на европейски монархии навършват пълнолетие. Преди седмица датският принц Кристиян отпразнува 18-ия си рожден ден с пъстро парти в двореца в Копенхаген. А утре, 31 октомври, принцеса Леонор също навършва 18 години. Първородната дъщеря на крал Фелипе и кралица Летисия някога ще се […]

Subscribe US Now