Голата реклама на Ана Фарис

Разбира се, някои знаменитости са по-опитни от други, някои са по-уверени в себе си, а пък други са готови на абсолютно всичко в името на кариерата. Може да се каже, че за годините си Ана Фарис смело трупа опит и увереност и явно се опитва да бъде все по-предизвикателна.
За последното доказателство е последната реклама с нейно участие. Актрисата, която изиграва Ева, първата жена, е заобиколена от декор, който има за цел да пресъздаде Райската градина. Както и бихме предположили, за ролята си Ана Фарис трябва да е гола.
Тя обаче приема предизвикателството зряло и със здравословна доза хумор. Освен това споделя, че се чувства наистина горда, че е на място в живота си, на което вече се усеща достатъчно свободна, за да прегърне предизвикателствата.
Ана Фарис разказва, че ѝ е бил странен моментът, в който разбира, че гардеробът ѝ за рекламата се състои само от прашка, пише People. Сигурност все пак е намерила, добавя тя – в косата. Точно така, за ролята си на Ева тя е трябвало да носи доста обемна перука.
“Имаше и много други минималистично облечени млади, много красиви хора. И просто си помислих – приемам, че това е просто безумие”, споделя още за работата по рекламата актрисата.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сашка Васева обяви голяма новина след операцията в Германия

Сашка Васева мина през най-ужасяващия период в живота си покрай животоспасяващата операция в Германия, от която все още и тепърва ще се възстановява. Легендарната фолкизпълнителка обаче, не губи вярата си, че отново ще си върне зрението или поне до степен, в която да живее нормално и така, както й се […]

Subscribe US Now