Яна Маринова показа секси СНИМКА 18+, с която нажежи страстите до червено

Актрисата Яна Маринова ясно показа, че все още си я бива и по нищо не отстъпва на по-младите си колежки. Звездата от “Диви и щастливи” се разсъблече и показа стегнато тяло с пищна гръд. 

Кадърът на Яна е направен в изискан комплекс във Видин, където актрисата избяга от лятната жена. Явно предпочита басейни и реки, вместо да се пържи край морския бряг. 
 

На снимката Яна е по бански, но отгоре е облякла синя риза, но тактично е разкопчала копчетата, за да се види гръдната й обиколка. 
“Невероятна си, Яна. Най-вече със своята естественост и талант”, “Както винаги си номер едно”, “Приличаш на русалка”, “Господ не е жалил като ти е дал красота и сексапил”, са само малка част от коментарите под горещия кадър на актрисата. 
В момента Яна е във Видин за снимките на нов филм, в който отново си партнира с Александър Сано и Луиза Григорова./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как Мадона приема, че синът ѝ носи рокли

Лурдес Леон, дъщерята на Мадона, е поредното доказателство, че крушата не пада по-далеч от дървото. 25-годишната дама неведнъж попада в полезрението ни с провокативното си поведение. Но този път интересът ни е привлечен от едно от другите деца на Кралицата на попа. Дейвид Банда е само на 13 месеца, когато през […]