Тежък грим, разрошени коси и дантелено бельо – Никол Кидман е секси бунтарка (и много й отива)

Никол Кидман определено не е от звездите, които свързваме със секси провокации. Напук на по-консервативния си образ обаче, напоследък тя демонстрира и другото си лице, което (не можем да не признаем) наистина ни харесва.
Преди дни тя събра погледите с доста изрязана черна рокля на премиерата на най-новия й филм Expats и за пореден път ни потвърди, че изглежда повече от страхотно за своите 56 години. А сега идва и поредната приятна изненада от нея – фотосесията й за австралийския Vogue.
От черно-белите кадри ни гледа една различна Никол Кидман, която “не следва правила”. И очевидно няма защо да се съобразява какво точно облича, защото на фигурата й могат да завидят много по-млади от нея жени.
Наскоро актрисата призна, че се чувства по-секси от всякога и тези снимки са живото доказателство за думите й. Виждаме я с тежък грим, разрошени коси и дантелено бельо, а погледът й излъчва сексапил.
Тази бунтарска и доста секси трансформация на Никол Кидман кореспондира с интервюто за изданието, в което говори за своите младежки години, които сама определя като доста бурни. Например от много малка се е вмъквала незаконно по нощните клубове. А майка й Джанел никога не я е обезсърчавала да “проучва и опитва неща”, но винаги я е предупреждавала да не губи здравия си разум.
Никол Кидман признава, че винаги е искала да бъде дива и освободена и до днес това желание се крие някъде в душата й, въпреки че води доста по-улегнал начин на живот. А кадрите от фотосесията са олицетворение именно на тази втора личност, която живее в нея.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

София Ричи е бременна и секси

Най-малката дъщеря на изпълнителя Лайнъл Ричи и съпругата му Даян Александър е на 25, но за никого не е тайна, че вече е поставила създаването на собствено семейство като приоритет в живота си. А и личната ѝ любовна история наистина е като от романтичен филм. Тя се запознава със сегашния […]

Subscribe US Now