Кали изненада с виртуозен китарист СНИМКИ

Банда BМХ, с които Кали от години твори и радва публиката по време на участия, привлече виртуоза на китарата Теодор Грозданов.

Теодор Грозданов е роден през 1991 г. в град Етрополе. Започва да свири на китара на 14. Първият му учител е известният китарен педагог и изпълнител Симеон Симов. След като завършва средното си образование в Национална Финансово-Стопанска Гимназия е приет в Национална Музикална Академия “Проф. Панчо Владигеров“, където изучава класическа китара при Росен Балкански. Занимава се с активна преподавателска и изпълнителска дейност.
Кали в изненадващ дует с българката, която разплака французите ВИДЕО

Участник е в редица медународни китарни фестивали. Още в студентските си години започва да се занимава и с преподавателска дейност. Негови ученици са носители на награди от национални и международни конкурси. Паралелно с преподаването, Теодор се занимава и с активна концертна дейност. Работи с известни български певци и музиканти в различни стилове в областа на изкуството.
Кали на почивка в Дубай в компанията на Катрин Тасева и издаде голяма тайна СНИМКИ
През 2016 създава Софийска китарна школа, където е директор и главен учител. Към момента в нея се обучават над 40 деца. Теодор Грозданов и колегата му Тошо Димитров са създатели и организатори на Sofia Guitar Festival, фестивал с конкурсен и концертен характер, събиращ изпълнители и артисти от цял свят, в областта на класическата китара.
Понастоящем Теодор Грозданов е и учител по музика в 58 ОУ “Сергей Румянцев” Вече в пълен състав, Кали и нейните музиканти, работят в студиото на пълни обороти. След епичния успех, който триезичния сингъл с участието на Александра Панайотова – „ШантавУ“ предизвика, бандата работи върху нова песен и репертоар.

През есента ги очакват множество срещи с публиката. В някои от участията ще се включи и Александра Панайотова. Двете певици се запознават покрай френската версия на култовата песен на Кали 4-4-2, изпълнена от нашумялата ТикТок сензация – Алекс Панайотова. Родената в България французойка взриви мрежата с кавъри на поп-фолк хитове на френски.
Кали къса с поп фолка и обяви сензационна новина СНИМКИ
Едно от най-успешните изпълнения на момичето, което трогна френските сърца, изпълнявайки български фолклор от балкона на апартамента си в началото на пандемичната 2020, е именно супер-хита на Кали 4-4-2. Фенове го изпращат на Кали и благодарение на това тя открива и се свързва с талантливата участничка от „България търси талант“ 2016-а. Така двете изпълнителки слагат началото на поредица от нови проекти, първият от които е „ШантавУ“. Песните са в стила на Калиграф, проектът, с който Кали сложи началото на своя болкан латин джаз период в своята кариера./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Оливия Родриго - секси и провокативна

Оливия Родриго може и да е без половинка в момента, но открито показва, че увереността и самочувствието ѝ са още на ниво. Това тя демонстрира разхождайки се по улиците на Ню Йорк, облечена в нощница. Съвсем наистина – не в просто тънка и къса рокличка, а действително облеклото ѝ за […]