След шест години – Тейлър Суифт е отново сама

Добре известен факт е, че на Тейлър Суифт не ѝ върви в любовта. Най-малкото защото има не една и две песни, в които тя откровено се подиграва на някои от бившите си партньори.
Но през последните шест години изглеждаше, че изпълнителката най-сетне е намерила мъжа на живота си в лицето на Джо Алвин. Но според източници на Entertainment Tonight връзката им се е разпаднала.
И така двамта са сложили край на отношенията си шест години след като започнаха да излизат. Източници на People, близки до двойката, потвърждават новината за раздялата. Тя идва в момент, в който Тейлър Суифт е на турне – Eras, из САЩ.
Само няколко седмици преди това се появиха твърдения, че всичко между Суифт и Алвин е наред и въпреки турнето той е разбиращ и подкрепящ към нея. А преди около година имаше твърдения, че двамата са сгодени. Те така и не бяха потвърдени.
Тогава Алвин каза пред WSJ. Magazine, че дори слуховете да са верни, той не би ги потвърдил. Не би ги и отрекъл, ако не са. Отговор, който е в стила на актьора и Тейлър Суифт, защото за тези шест години те държат много на личното си пространство и не споделят почти нищо.
Връзката им се пренесе и в музиката, като Джо Алвин написа няколко парчета, включени в албумите на Суифт Folklore и Evermore, но под псевдонима Уилям Боуъри.  

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как се справя с бърнаута Арнолд Шварценгер

Всеки от нас се е сблъсквал с периоди, в които натоварването е по-голямо от обичайното. Работа, семейство, ангажименти, а денят разполага само с 24 часа. Умората се трупа, а с нея и стресът, което много често води до бърнаут. Като един наистина успешен човек Арнолд Шварценгер знае отлично какво е […]