Роклята на Амал Клуни, за която всички говорят

Амал Клуни може да не се появява често на светски събития, но когато го направи, след това дълго всички говорят за нея. Същото се случи и тези дни. Двамата със съпруга й Джордж първо присъстваха в комплект на премиерата на филма The Boys in the boat, а след това красивата защитничка на човешките права изгря в целия си блясък на раздаването на Fashion Awards 2023 в Роял Албърт Хол в Лондон.
Докато за предишната си поява на червения килим Амал Клуни бе заложила на елегантна черна рокля с втален силует, този път стана център на вниманието и буквално заслепи всички с тоалета си, обсипан със златисти пайети.
Тоалетът не се вписва в обичайния стил на Амал, който е предимно изчистен и по-скоро консервативен, но безспорно се нарежда сред най-добрите й модни попадения, защото изглежда буквално ослепително.
Дълга, прилепала в горната част и разкроена в долната, роклята Atelier Versace впечатлява с многобройните пайети, които отразяват светлината и блещукат в различни нюанси на златното, създавайки омбре ефект, предава People.
Подобна дреха не се нуждае от много в допълнение, затова и Амал Клуни добави само нежни висящи обеци и малък, златист клъч, с които завърши визията си за червения килим. Разбира се, и голямата си усмивка, с която обезоръжава всички. А гримът й също е решен в телесните и златисти нюанси.
На събитието Амал Клуни пристигна в компанията на майка си Бариа Амалудин, която заложи на елегантна визия в черно, допълнена с диамантена огърлица. Към женската компания се присъедини и известната гримьорка Шарлот Тилбъри.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Задава се нов светски скандал, този път между Веселин Маринов и Емилия ВИДЕО

Задава се нов светски скандал, като този път главни действащи лица са Веселин Маринов и фолк дивата Емилия. Досега изглеждаше, че двамата поддържат добри приятелски и колегиални отношения, но явно всичко е било за пред хората.  Изпълнителят на “Горчиво вино” не подходи колегиално към колежката си, а хора от екипа […]

Subscribe US Now