Скарани ли?! Ето какво направиха заедно Камелия, Торино и Пашата ВИДЕО

Българските латино-регетон крале Торино и Пашата поднасят нова изненада с втория си проект с фолк певицата Камелия. Те не се отказаха, след като първата им песен “План Б” бе свалена от музикалните платформи заради плагиатство. 

Тогава се заговори, че хитовият дует си е развалил отношенията с чалга гърлата. Но с този проект опровергават всички тези грозни слухове и спекулации. 
“Casanova” направи своята премиера само ден преди студентския празник.Тракът разбива всякакви жанрови граници и набляга на музикална стойност откъм ритмичност, танцувалност и максимум съответствие с времето от годината и знаковия Студентски празник.
 

Написана от Торино и Пашата и известния български хитмейкър Светлин Къслев, песента е комбинация от установения латино стил на момчетата и така обичаните по нашите ширини балкански елементи.

“Casanova е нашата втора колаборация с Камелия. За нас шансът да работим с нея е една огромна привилегия, защото тя е един от най-емблематичните български поп-фолк изпълнители; творец, на когото ние винаги сме се възхищавали” – споделя дуото. 

“За мен е удоволствие отново да работя с двама млади и успешни изпълнители като Торино и Пашата. Тази колаборация е вълнуваща и за трима ни. Нямам търпение да я чуете и видите”, добавя Камелия.

 

Източник: blitz.bg
Next Post

Даниел и Александра Петканови спят заедно, ето къде се скриха СНИМКА

Вероятно на никой не му се вярваше, че Александра и Даниел Петканови ще се разведат, но и това се случи през февруари тази година. За разлика от Джулиана Гани и Илиян Найденов, двамата се разделиха без публични ексцесии.  Наистина ли обаче са разделени или го играят за пред медиите с […]

Subscribe US Now