Когато Джей Ло разголва… душата си

Дженифър Лопес направи нови разкрития за личния си живот. Този път от декемврийската корица на Vogue, където застана пред обектива на Ани Лейбовиц. 
Говорейки за вниманието, което връзката й с Афлек получи в началото на 2000 г., Лопес споделя: “Бяхме толкова млади и толкова влюбени по това време, наистина много безгрижни, без деца, без обвързаности. И просто живеехме живота си, бяхме щастливи. Нямахме чувството, че трябва да се крием от някого или да бъдем наистина дискретни. Просто живеехме без да ни пука, но се оказа, че е трябвало да бъдем по-предпазливи. Имаше много под повърхността – хора, които не искаха да сме заедно, хора, които мислеха, че не съм правилният човек за него”.
Тя разказва още, че след раздялата им, отчасти заради “безгрижното” отношение към тогавашната им връзка, е станала много предпазлива. А във времето между връзките си се е научила да поставя себе си на първо място, а не партньора си.
“Не знаех, а и не разбирах какво означава да се грижиш за себе си, да не поставяш чувствата и интересите на някой друг над своите… В един момент се превръщаш в играчка за хората и смяташ, че е редно да се поставяш винаги на второ място. Но не е така. Тези нагласи се превръщат в стабилни модели на поведение, с които живеем дълго време, докато в един момент осъзнаем, че това е в наша вреда. Защо не съм доволна? В крайна сметка разбрах, че е време да се променя”, коментира Дженифър Лопес.
Тя обаче признава, че въпреки раздялата им, винаги е знаела, че Бен Афлек си остава истинската любов за нея, просто с годините сякаш е забравила този факт. А как отново се събира с Бен Афлек? Малко след като тя и Алекс Родригес развалят годежа си в началото на 2021 г., тя получава имейл от Бен Афлек, който току-що е приключил връзката си с Ана де Армас.
Поводът да я потърси на пръв поглед изглежда много дипломатичен. Едно списание е помолило Афлек за коментар за Лопес и той иска тя да знае какво е казал преди да го прочете. Така от дума на дума,  разговорите им зачестяват. И малко по малко се превръщат в срещи.
“Не искахме да афишираме връзката си, затова се виждахме в домовете си. Но никога не съм бягала от факта, че за мен Бен беше истинската любов в живота ми”, признава Джей Ло. Тя допълва, че най-близките ѝ хора също са знаели, че актьорът винаги е бил много специален човек за певицата. И когато подновяват разговорите и срещите си, тези чувства я връхлитат с пълна сила.
Тя продължава, като разкрива, че след сватбата се е фокусирала изцяло върху семейството, надявайки се наследниците ѝ да изградят добри отношения с тези на съпруга ѝ. Признава, че според нея децата приемат ситуацията много добре.
Певицата е майка на две деца – 14-годишните близнаци Ема и Макс, които роди по време на брака си с Марк Антъни, докато настоящият ѝ партньор е баща на три – 16-годишната Вайлет, 13-годишната Серафина и 10-годишния Самюел, които са от връзката му с Дженифър Гарнър.
“Те са тийнейджъри и е напълно нормално да изпитват различни или смесени чувства. Това, което искам неговите деца да знаят, е, че в мое лице имат нов съюзник – някой, който наистина ги обича и е готов да се грижи всеотдайно за тях. Разбира се, това важи с пълна сила за Бен и моите деца също”, споделя тя.
В интервюто за списанието за пръв път Джей Ло си позволява да направи коментар за бившата жена на настоящия си съпруг.
“Има нещо вродено, магически мило, добро и пълно с любов в сърцето на Дженифър. Тя е моя пример за това какъв човек искам да бъда”, споделя Джей Ло за Дженифър Гарнър. Определя я и като “невероятен родител”, като също така отбеляза, че макар и разделени, тя и Афлек се справят страхотно във възпитанието на дъщерите и сина си.
Освен това певицата и актриса не пропуска да коментира и решението си да приеме фамилията на Афлек – решение, което бе остро критикувано в материал, поместен на страниците в New York Times.
“Ние сме съпруг и съпруга. Обичаме се. Гордея се, че ще нося неговата фамилия. Не мисля, че това ще е проблем, при положение че всички ще продължат да ме наричат Лопес, без значение какво пише в документите ми”, категорична е Джей Ло.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Силиконката Михаела Стоичкова лъсна гола на СНИМКИ 18+

Aктуалната носителка на титлата Мис Силикон Михаела Стоичкова лъсна както майка я е родила. Красивата силиконка без проблем засне гола фотосесия и побърза да се похвали с няколко кадри в Инстаграм, а коментарите са шокиращи.            View this post on Instagram           […]