Джийн Симънс от KISS – на 74 и безумно щастлив

На 25 август Джийн Симънс от KISS навърши 74 години и не пропусна да отпразнува рождения си ден. За празника той реши да си пожелае един малко по-нестандартен подарък, а именно с помощта на близки да събере пари за организацията Mending Kids.
Към благотворителната инициатива фронтменът на рокаджиите е особено привързан, тъй като целта ѝ е да спасява и подобрява живота на болни деца. И за да подпомогне дейността ѝ, той насърчи гостите си да направят дарения вместо да му подаряват вещи.
Рождения си ден Джийн Симънс посрещна и докато тече прощалното турне на KISS – End of the Road. То продължава вече цели четири години, но ще приключи на 2 декември с последен концерт в Ню Йорк.
С наближаването на края на турнето Джийн Симънс не изпитва носталгия или тъга. Пред Entertainment Tonight той разкрива, че всъщност се чувства много горд. И се шегува, че от това да има шанса да работи нещо, което му позволява да носи грим и токчета, и да му се плаща добре, не може да бъде по-хубаво.
От сериозната страна на нещата пък фронтменът на KISS споделя, че след 50 години човек трябва да прояви достойнство и да слезе от сцената “преди да е станало твърде късно”. “Все още изглеждам добре. Имам коса. По-малко, но я имам”, казва отново през смях Джийн Симънс.
Дори и след оттеглянето си от музиката обаче, той отказва да се пенсионира. И издава, че влага енергия във филмовата си компания Simmons/Hamilton Productions, както и във верига ресторанти, наречени Rock & Brews, които управлява заедно с колегите си от групата.
“Аз съм най-големият късметлия на света. Безумно съм щастлив”, споделя накрая Джийн Симънс.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Коцето изуми с корем край Созопол, налял се сериозно СНИМКА

Фолкидолът Константин изуми феновете си това лято, защото бая е поразвалил формата си. Доскоро се хвалеше с доста мускулесто и оформено тяло, а към днешна дата трудно ще прикрие коремчето, което е заформил. Тези дни той бе засечен да си почива на родното Черноморие, а миналата седмица бе забелязан да […]

Subscribe US Now