Разкритията на Уил Смит за славата и продължението на “Аз съм легенда”

Покрай разкритията на Джейда Пинкет Смит за брака ѝ с Уил Смит, през последните седмици много често се говори за двамата.
Като дори бяха направени доста бомбастични твърдения, че актьорът е правил секс с мъж, които той веднага отрече. Като цяло нелеки времена за Уил Смит.
Той бе сред гостите на Red Sea International Film Festival в Саудитска Арабия, където говори за славата като цяло и проблемите, които тя създава, Според People, Уил Смит е казал, че “славата е уникално чудовище”.
Актоьрът допълва, че през годините е трябвало да бъде изключително внимателен с всеки свои ход. “Не можеш да се развълнуваш, когато всички говорят добри неща за теб, защото колкото повече приемаш, когато хората говорят добри неща за теб, толкова по-наранен ще бъдеш, когато хората говорят лоши неща за теб”, казва още Смит.
Актьорът също така допълва, че винаги е искал да направи света едно по-хубаво място и да кара хората да се усмихват. А следващата фаза от живота си иска да посвети на това да усъвършенства добродетелите си.
По време на кинофестивала Уил Смит говори и за продължението на “Аз съм легенда”, което преди година разбрахме, че се готви. Актьорът потвърди, че Майкъл Б. Джордан ще участва в него, както и той самият.
Смит казва, че оригиналният филм има две различни версии за финала. Едната е тази, пусната по кината, в която героят му умира. Но в другата, тази в DVD версията, героят му оцелява. Именно във втората посока ще бъде развит сюжета на втория филм за “Аз съм легенда”.
Уил Смит обаче отказа да издаде повече подробности. Като само допълни, че вече има готов сценарий, което означава, че работата по филма тече.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как изглежда Тайра Банкс на 50

Освен един от най-успешните тъмнокожи модели в света, Тайра Банкс стана популярна и като един от първите “ангели” на Victoria’s Secret в края на 90-те. Оттогава е изтекла много вода, а вчера, 4 декември, тя навърши 50 години. По този повод моделът, който се слави и с откровения си език, […]

Subscribe US Now