Милионите, които Томи Фюри и Джейк Пол спечелиха

На феновете на бокса може и все още да не им се вярва, но Джейк Пол се справя наистина добре на ринга и поне допреди няколко дни не познаваше загубата.
Това обаче се промени след мача с Томи Фюри, който ютюбърът загуби след съдийско решение. Мачът, изигран в Саудитска Арабия, обаче едва ли ще тормози Пол много дълго време. Просто защото макар и загубил е заработил повече пари от опонента си.
Според Sports Zion, парите, които са му били осигурени са, са в размер на 2.6 милиона долара. Но това, разбира се, не е всичко, защото Джейк Пол е прибрал и 65% от приходите от правата за излъчване. Това означава, че Пол е заработил общо 7.1 милиона долара, пише Metro.co.uk.
Макар и победител в двубоя, възнаграждението на Томи Фюри е доста по-ниско. 1.6 милиона долара са били сигурните му пари, като към тях се прибавят 35% от телевизионните права и 835 000 долара бонус за спечелването на мача.
Общата сума, която Фюри е заработил за осемте изиграни рунда в Саудитска Арабия е 4.5 милиона долара. Големи пари са валяли и на залозите за мача, като Дрейк, който е прословут със страстта си към залаганията, е загубил 400 000 долара от мача. Това е така, защото рапърът е заложил парите си на Джейк Пол.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Синът на легендата Здравко Здравков призна зависимост в "Сървайвър" СНИМКА

Огромен кураж показа синът на легендарния вратар Здравко Здравков в “Сървайвър”. Брокерът Павел разкри своя тежка зависимост, без да се страхува от реакцията на зрителите. “Започнах да играя футбол на 8-годишна възраст. В последните години от кариерата ми се запалих по хазарта, по спортните залози, но не смятах това за проблем. […]

Subscribe US Now