В какви отношения са Жизел Бюндхен и Том Брейди

За проблемите в брака между Жизел Бюндхен и Том Брейди се заговори след като стана ясно решението на футболиста да се завърне отново към спорта. Жена му обаче явно доста категорично не е била съгласна с него.
За да проследим по хронология събитията, нека се върнем към февруари 2022 г., когато Том Брейди обявява, че се оттегля от футбола, за да съсредоточи “времето и енергията върху други неща”, които изискват вниманието му.
Тогава той обяснява, че когато е бил по-млад, е мислил само за футбол и той е бил животът му. Но по-късно, когато вече е станал семеен и от брака му с Жизел са се появили децата им Бенджамин (12 г.) и Вивиан (9 г.), много повече отговорности са се струпали в ежедневието му. В един момент просто балансът между кариерата и личния живот е започнал да се разклаща. Затова и Том решава да се пенсионира. Но съвсем изненадващо, само месец след това си решение, той обявява, че всъщност се завръща към футбола, пише E! News.
Така, към днешна дата, отказът от пенсионирането на Том Брейди явно не е понравил на Жизел Бюндхен и оттам и слуховете за сегашните им проблеми в брака. Супермоделът обаче явно държи доста на семейството си и влага усилия, за да го запази, тъй като не спира да подкрепя съпруга си.
Въпреки че тя не е присъствала на последния мач на Том, вероятно е стискала палци от дивана у дома, докато е писала посланието си:
“Давай, Том Брейди! Давайте, “Букс””, гласи то. В Twitter Жизел Бюндхен смело изразява подкрепата към съпруга си, с което и показва, че двамата очевидно са в добри отношения и проблемите в брака им е възможно и да си останат само слухове. Е, дано наистина е така.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бритни Спиърс се извини на синовете си

В интервю по-рано този месец единият син на Бритни Спиърс Джейдън Джеймс заяви, че майка му търси внимание в социалните мрежи. Изпълнителката не отложи отговора си дълго – в Instagram тя написа публикация, че е ядосана и иска да бъде чута. Която по-късно обаче я изтри. Дни преди рождения ден на […]

Subscribe US Now