Петя Буюклиева показа култови СНИМКИ с Тото Кутуньо и призна, че той е…

Преди няколко дни света бе разтърсен от загубата на иконата на италианската поп музика Тото Кутуньо, чийто емблематични хитове едва ли някога ще бъдат забравени. Една от най-големите родни певици Петя Буюклиева е пяла на една сцена с него, но пази и още вълнуващи спомени от срещите си с него.

“С огромна тъга за това, че прекрасният Тото Кутунъо ни напусна, си спомням нашите съвместни изяви на различни сцени и приятелските ни разговори! Горда съм да споделя, че той харесваше моя глас!!!”, пише певицата в профила си в социалните мрежи и показа невероятни снимки със световноизвестната звезда.
Петя Буюклиева проговори за бруталния обир: Истината от първо лице, не съм…
Фотосите логично предизвикаха внимание и много коментари от страна на последователите на изпълнителката. “Голяма личност загубихме! Мисля, че никой друг в България няма такива снимки!!!”, написа под тях и колегата на Петя Буюклиева – Богдан Томов. 

От кадрите е видно доброто настроение и на двамата, както и колко джентълменски Тото Кутуньо целува ръка на Петя Буюклиева.
Припомняме, че Тото Кутуньо, чието рождено име е Салваторе, си отиде в миланската болница “Сан Рафаеле” след дълго боледуване, задълбочило се сериозно през последните няколко месеца. Феновете му в България още си спомнят с носталгия за невероятния му концерт в София през 2011 г.
Петя Буюклиева и Доно Цветков изпълниха с детска магия НДК! СНИМКИ
“Не преставайте да мечтаете! Ако спрете, животът губи цветовете си”. С тези думи тогава се обърна към българската публика легендата на италианската музика и сподели още, че за него любовта е гръбначния стълб, който движи живота, и след здравето, тя е най-важна.
В края на концерта си пък, великият изпълнител, обеща в следващия си живот да живее в София и да се ожени за българка./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Делото за "Под прикритие" - как от БНТ отговориха на Ивайло Захариев

Миналата седмица Ивайло Захариев реши да използва профила си в Instagram, за да разкрие, че води дело срещу БНТ за сериала “Под прикритие”. Тогава актьорът обясни, че според него националната телевизия не изплаща както на него, така и на колегите му, справедливи суми от разпространението на сериала. Ето че няколко дни […]

Subscribe US Now