Горещите снимки по бански на Ева Лонгория

Ева Лонгория е от онези жени, за които казваме, че възрастта е без значение. Вече на 47 години, тя стана майка преди четири години. И въпреки доста късното за някои раждане, тя бързо възстанови перфектните си форми.
И като жена със самочувствие, която иска да го вдъхне и на другите майки, звездата от “Отчаяни съпруги” често демонстрира колко добре изглежда. Направи го и преди дни, когато публикува поредните страхотни снимки в профила си в Instsgram. 
От качените истории и кадри става ясно, че семейство Бастон е избрало за своята семейна ваканция Италия, където от сърце се наслаждават на хубавото време, прекрасната храна и взаимната си компания. 
Ние пък се наслаждаваме на горещите снимки по бански, с които Ева Лонгория ни зарадва. Актрисата изглежда наистина забележително и много, много секси.  
Лонгория позира в бански от две части на палубата на яхтата, които съчетава умело с бяла шапка и чифт слънчеви очила.
Но за да има такова съвършено тяло, Ева Лонгория полага нужните усилия. 47-годишната актриса не пропуска да покаже, че за изваяната фигура са нужни упражнения, като с няколко истории в профила си ни прави свидетели на своята сутрешна тренировка и то в открито море.
Преди няколко месеца актрисата сподели в интервю за Woman’s Healt, че тренира всеки ден по един час и се стреми да се храни здравословно, за да се поддържа във форма. И не го прави само заради физическото си здраве, но и заради психическото. Както може да се види, резултатите са забележими.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Пореден провал за Амбър Хърд

Последният месец не е никак лек за Амбър Хърд. След наскорошната си загуба в делото за клевета от Джони Деп, наскоро разбрахме, че акрисата е поставена пред ново съдебно предизвикателство. Преди броени дни стана ясно, че застрахователната компания New York Marine and General Insurance Co иска съд в Калифорния да се произнесе […]