София Вергара показа колко секси е по бански и на 51

Преди две седмици София Вергара реши да рекламира слънцезащитната си козметика по един доста интересен начин, публикувайки своя снимки по прашки.
Но актрисата не си е и помисляла да оставя феновете си само с тази снимка. В началото на седмицата Вергара отпразнува своя 51-ви рожден ден и го направи с напомнянето, че е секси.
Всичко започна с публикуването на снимка по бански, с която София Вергара има за цел да отбележи, че последователите ѝ в Instargam са вече 30 милиона.
На рождения си ден актрисата публикува няколко поста, като под един от тях написа, че се чувства здрава, енергична и изпълнена с мечти. Вергара се шегува, че все пак коленете я болят, но това няма значение. 
Следват още снимки по бански, както и уточнението, че София Вергара е избрала Италия, за да отпразнува своя рожден ден в компанията на близки и приятели.
Разбира се, имало е торта, но е имало и специална серенада за актрисата. Няма как обаче да не ни направи впечатлени, че в картинката липсва съпругът ѝ Джо Манганиело.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Справя ли се Том Холанд със зависимостта си от алкохола

Че голяма част от известните личности страдат от пристрастявания – не е някаква тайна за никого. Това, което се забелязва като по-ново явление обаче, е, че знаменитостите вече все по-открито говорят за тази тема, която допреди години е считана за табу. Том Холанд и преди е споделял за алкохолната си […]

Subscribe US Now