Къде се татуира Ейса Гонсалес

Ейза Гонсалес има многобройни планове, свързани с кариерата си на актриса. Сред тях са няколко интересни проекти, които ще бъдат реализирани съвместно с известни режисьори. Наскоро стана ясно, че тя ще се снима в продукцията The 3 Body Problem, разработвана от създателите на Game of Thrones, участва в научно-фантастичния филм Ash, както и в The Ministry of Ungentlemanly Warfare. Последният проект е направен заедно с Гай Ричи.
Така че, явно ваканцията за Ейса е приключила и тя вече се настройва към “работен режим”. Но преди това 33-годишната мексиканска актриса реши да направи още едно малко удоволствие за себе си – да се татуира.
Преди ден Ейса бе отбелязана в кратко видео на един от най-добрите салони за татуировки в Лос Анджелис. На кадрите тя се появява в тесен син топ, съчетан с лек грим и бижута, заедно с художника, а накрая се вижда и самата татуировка – във флорален дизайн, който съставлява лицето на жена.
“Винаги е удоволствие”, написа татуировчикът, намеквайки, че това не е първият път, в който Ейса го посещава.
По-рано този месец Ейса Гонсалес бе заснета в Лос Анджелис на официално публичното събитие, на което присъстваха редица водещи холивудски знаменитости. Тя изглеждаше стилна и секси в изцяло кафяв тоалет от втален топ, тясна пола и черни мокасини Prada.
Колкото до предстоящите проекти на актрисата и по-специално работата ѝ с Гай Ричи, тя сподели преди време пред L’Officiel: “Той ми позволи да направя неща, които никой друг режисьор не ми е разрешавал да направя. Едно от тях, което вероятно мога да спомена, е, че ми позволи да пресъздам изцяло британски персонаж, заедно с характерния акцент.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Митьо Пищова взе много тежко решение, което ще ви изненада ВИДЕО

Скандалният търновлия Митьо Пищова приключи с манекенките, пише “Телеграф”.  Как ще осмисля ежедневието си вече, не е ясно, след като емблематичните му фрази, че красавиците ги бил „порел като риби“, че ги „поливал с шампанско в джакузито“ вече явно не са актуални. „Изтрезняването“ на Митьо идва броени дни, след като […]

Subscribe US Now