Неочаквани данни за телевизионното интервю на принц Хари

Първият месец на 2023 г. определено ще мине под знака на автобиографията на принц Хари и всички твърдения за живота му в, с и извън кралското семейство. Spare излиза утре, 10 януари, но копия изтекоха още миналата седмица.
Междувременно бяха излъчени и двете шумно рекламирани интервюта с по-малкия син на крала на Великобритания, отново посветени на книгата му. Първото беше по британската ITV с Том Брадби, а второто – по CBS с Андерсън Купър.
Очакваше се интервюто с Брадби да бие всички рекорди по гледаемост на подобни програми на Острова. Числата обаче бяха разочароващи, както отбелязват от Deadline – 4.1 милиона зрители гледаха ITV.
Това е около 1/3 от зрителите на прословутото интервю на принц Хари и Меган Маркъл с Опра Уинфри, излъчено по същата телевизия през 2021 г. Още по-шокиращо се оказа, че по ВВС по същото време е излъчван епизод от новия сезон на криминалния сериал Happy Valley. Него са гледали 5.2 милиона човека по данни на overnights.tv.
Колкото до самото съдържание на разговора между принца и Брадби, нещата не са толкова разочароващи. Както се очакваше, Хари продължи да обвинява кралското семейство в създаване на фалшиви истории по отношение на него и Меган Маркъл.
Хари каза още, че брат му принц Уилям още отначало не е харесал Меган заради това, че тя е “американска актриса, разведена е и е от смесена раса”. Не спести и обвинения към Камила, която той твърди, че е използвала доведените си синове за собствен пиар.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Рита Ора е много секси по бански

Последните новини за Рита Ора се въртяха предимно около най-новото в живота ѝ. А именно фактът, че се е омъжила за 46-годишния Тайка Уайтити. Преди това привличаше вниманието към себе си (не че е спряла да го прави) с провокативните си тоалети. Един от тях беше роклята, с която се […]