Опасната планина, в която изчезна актьор

Когато чуем Лос Анджелис, винаги си представяме безкрайни плажове, бляскав живот и, разбира се, Холивуд. Край мегаполиса обаче се намира и планината Болди, чийто заснежени върхове се виждат от далеч в Калифорния.
Именно в нея на 13 януари изчезна Джулиан Сандс. 65-годишният британски актьор, когото обичаме още от “Стая с изглед”, e тръгнал на един от обичайните си походи, но така и не се е върнал, а връзката с него е изгубена.
Сега семейството му благодари на властите в Калифорния за продължаващата операция по издирването му. Именно съпругата на Сандс Юджиния Катковиц подава сигнал към полицията на Сан Бернардино, когато той изчезва.
Публикация в Twitter на полицейското управление на града потвърждава, че търсенето на Сандс продължава. В нея е споделено и благодарственото изявление на семейството на актьора.
В последните четири седмици в цяла Калифорния има силни бури, а управлението в Сан Бернардино е получило повече от 12 сигнала от планината Болди. Властите предупреждават гражданите да се въздържат от разходки в и около нея, съобщават ВВС.
“Изключително опасно е и дори опитни туристи могат да пострадат”, се казва в предупреждението. От полицията припомнят, че по-рано през януари жена, известна като опитен планинар, загина след 152-метрово падане в Болди. Автомобилът на актьора беше открит в края на миналата седмица близо до мястото, където се смята, че е изчезнал.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Семейната идилия на Джесика Симпсън

Джесика Симпсън е споделяла колко е щастлива в личния си живот – след осем години брак, тя и съпругът ѝ Ерик Джонсън продължават да бъдат все така влюбени един в друг и да имат силна връзка помежду си. А резултат от нея са трите им деца. Но не само със […]

Subscribe US Now