Харисън Форд не може да откъсне поглед от съпругата си

Харисън Форд отново влиза в образа на емблематичния си герой Индиана Джоунс в продължението на сагата “Реликвата на съдбата”. Филмът беше представена за първи път на филмовия фестивал в Кан преди броени дни и бележи петата и последна поява на Харисън Форд в образа на Индиана Джоунс.
Именно на известния филмов фестивал в перлата на Френската Ривиера Харисън Форд изненадващо беше отличен и със Златна палма за цялостно творчество. Нито новия му филм, нито ценната му награда обаче са основната причина да продължава да се говори за актьора през изминалите дни. 
80-годишната звезда блесна на червения килим заедно със своята съпруга – 58-годишната Калиста Флокхарт, известна у нас с превъплъщението си в адвокатката Али Маккбил в едноименния сериал. Това е рядка публична изява за двойката, за която е известно, че обича уединението и пази грижливо личното си пространство от любопитни очи.
С един простичък поглед Харисън Форд просто доказа колко много обожава жена си Калиста Флокхарт и накара всички да говорят двойката. Виждаме актьорът да се взира с любов в 58-годишната си съпруга малко преди появата им на червения килим. Снимката е споделена от стилистката на Калиста – Елизабет Стюарт. По всичко личи, че Калиста искрено е впечатлила съпруга си с външния си вид, който стои на заден план и се възхищава на красотата ѝ.
Малко след снимката от хотела Харисън и Калиста пристигнаха на червения килим на филмовия фестивал в Кан за премиерата на петия и последен филм на Харисън за Индиана Джоунс. Дългогодишните партньори сладко се държаха за ръце, докато демонстрираха безупречните си тоалети.
Харисън и Калиста се срещат на Златните глобуси през 2002 г. и бързо се влюбват. Женят през 2010 г. и Харисън осиновява сина на Калиста Лиъм. Влюбените гълъбчета остават все така отдадени един на друг, въпреки 22-годишната им разлика във възрастта и са една от най- обичаните двойки в Холивуд.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Момичето, което на 23 г. вече е обиколило всички държави в света

Лекси Алфорд от Невада Сити, Калифорния, наскоро счупи световния рекорд на Гинес и стана най-младият човек, пътувал до всяка една официално призната страна по света. На 23-годишна възраст тя е посетила 196 държави в опит да предизвика себе си и да надскочи границите на това, което вярва, че е възможно […]

Subscribe US Now