Актрисата, която захвърли бастуна, за да танцува

Когато през 2018 г. Селма Блеър разбира, че е болна от множествена склероза, новината изглежда съкрушителна. Четири години по-късно обаче тя успя да изненада не само публиката, но и себе си.
Защото 50-годишната актриса участва в риалити за танци.
Блеър захвърли бастуна си на сцената, за да танцува валс в първия епизод на Dancing with the Stars за тази есен в САЩ. Тя си партнира с професионалния танцьор Саша Фарбър, с когото изпълниха класическия танц на фона на мелодията “Time of My Life”.
Журито реагира много емоционално на изпълнението на актрисата, което е съвсем обяснимо предвид тежката й диагноза. По същия начин реагира и колегата й Мишел Пфайфър. Тя сподели видео от танца в своя Instagram профил.
“Икона, актриса, поетеса, писателка, филантроп, а вече и танцьор е дългият й списък с таланти. Селма Блеър, не спираш да ме изумяваш. Ти си истинско вдъхновение”, написа актрисата от “Измъкване по френски” в публикацията си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Картичката, която Ана де Армас е оставила на гроба на Мерилин Монро

До пускането на Blonde в Netflix остава около седмица и очакванията към филма за Мерилин Монро са огромни.  Няма как и да е другояче при положение, че на кинофестивала във Венеция Blonde получи овации в продължението на цели 14 минути. Тези очаквания се подсилват и от факта, че Ана де Армас […]