Почти 2 седмици в болница – какво се случва с Кейт Бекинсейл

За Кейт Бекинсейл първите месеци от годината не са никак леки. На 10 януари почина вторият ѝ баща Рой Батърсби, което бе опустошителен момент за семейството ѝ. Наскоро актрисата отбеляза и 45-ата годишнина от смъртта на баща си Ричард Бекинсейл.
В началото на март Кейт Бекинсейл разтревожи феновете си, като публикува пост с поредица от снимки, на последните от които се виждаше, че е в болница.
Публикацията на 50-годишната актриса в Instagram бе споделена на 10 март – Денят на майката във Великобритания. На първите няколко кадъра виждаме майка ѝ Джуди Лоу и моменти от отпразнуването на 77-ия ѝ рожден ден същата седмица.
“Честит рожден ден и Ден на майката в Обединеното кралство на моята невероятна майка… Толкова е вдъхновяващо и красиво. Честито, мамо. Борбата ти за радост, въпреки напиращите сълзи, е изживяването да наблюдаваш воин отблизо. Обичам те”, пише Кейт Бекинсейл в описанието.
Десет дни след поста, с който разкрива, че е в болница, актрисата е качила и друг кадър, от който става ясно, че все още не е изписана. Въпреки че през годините не се е притеснявала да говори открито за здравословните си проблеми, този път тя така и не разкрива причината за престоя в болничното заведение.
През 2019 г. Кейт Бекинсейл също бе в болница – заради разкъсана киста на яйчника. Тогава актрисата сподели неприятните новини с пост в Instagram и благодари за грижите, които е получила.
Преди години актрисата е имала проблеми и с психичното здраве, следствие от загубата на баща си Ричард. Когато е само на 15, тя преживява “срив” и развива анорексия, пише Hello.
В интервю за The Independent през 1997 г. Кейт Бекинсейл си спомня за трудните си моменти тогава и споделя: “Ако бях по-голяма, когато претърпях този срив, мисля, че щях да съм алкохоличка.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Борба за надмощие - Анджелина записа още няколко победи срещу Брад Пит

Вече загубихме броя на години, от които Брад Пит и Анджелина Джоли са във вечни съдебни битки. Освен че бракоразводното им дело още не е приключило, въпреки че се очаква съвсем скоро съдът да се произнесе финално за попечителството над децата им и разделянето на имуществото, те спорят и по един друг […]

Subscribe US Now