Защо кей-поп звезда остана по бельо

BLACKPINK са една от най-популярните кей-поп групи в световен мащаб, като съвсем логично е и членовете ѝ също да се радват на популярност.
Джени е една от тях и уверено продължава да развива кариерата си. Преди две години южнокорейската изпълнителка бе избрана за лице на рекламна кампания на Chanel.
А сега тя обяви и разрастването на партньорството си с Calvin Klein. То обаче не се свежда само до пускането на няколко снимки по бельо, както беше преди месец, а нещо много повече.
Според NME, Джени ще пусне капсулна колекция с Calvin Klein. Тя ще включва от тениски и суитшърти до рокли. Това е и първият път, в който кей-поп изпълнителката пуска капсулна колекция за бранда.
Тя твърди, че дрехите отразяват не само най-важните аспекти от визията на Calvin Klein, но и начина, по който тя се облича ежедневно. Джени е допринесла за колекцията чрез своите виждания за кройката, цветовата палитра и други малки детайли.
Според Billboard цените на артикулите от капсулната колекция на кей-поп звездата са от 25 до 150 долара. В продажба пък трябва да бъдат пуснати от 10 май.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Бивши участнички попиляха Валерия от "Ергенът": Когато роди деца ще разбере, че козата трябва да се дои

В последния епизод на “Ергенът” Валерия, която е известна с любовта си към животните, категорично отказа да дои коза. Това нейно решение даде повод за ожесточена дискусия в социалните мрежи, а и не само там.  Участнички от първия сезон на формата направиха на нищо Валерия и се опитаха да се […]

Subscribe US Now