Мъжът, който замести Майкъл Дъглас

Колкото и талантливи актьори да са Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс, най-любимото нещо на почитателите им са не филмите, а идиличният семеен живот, който двамата имат. За щастие, те често ни правят негови свидетели.

След като наскоро актрисата сподели няколко снимки от ценното време, което прекарва с 19-годишната си дъщеря Карис Дъглас, сега Катрин Зита-Джоунс реши да се похвали с порасналия си 22-годишен син Дилън, който придружи майка си на червения килим. 
По време на събитието в Лос Анджелист по повод наближаващата премиера на телевизионния сериал National Treasure: Edge of History с нейно участие преди броени дни, 53-годишната актриса се появи в забележителна лилава рокля на Elie Saab с дълбоко деколте.
Трудно е да бъде игнорирана зашеметяващата красота на Катрин, докато тя пристъпва по червения килим в своя секси и предизвикателен тоалет. Въпреки това вниманието на медиите не беше привлечено само към актрисата, но и към нейната необичайна половинка. За разлика от много други случаи, този път тя не беше придружавана от съпруга си Майкъл Дъглас, а от красивото си първородно дете.
Катрин Зита-Джоунс определено изглеждаше като една много горда майка, която с удоволствие позираше за снимки с Дилън Дъглас. За светското събитие той избра кафяв костюм от три части. Актрисата е част от актьорския състав на новия сериал на Disney+, който ще бъдем наличен за стриймване от 14 декември.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Криско с любопитно признание за омешване с Галена и Тони Стораро ВИДЕО

Галена и Тони Стораро са любимите поп фолк изпълнители на Криско, а признанията, които направи наскоро, със сигурност ще изненадат мнозина, най-вече най-верните му фенове, които едва ли го свързват толкова с този музикален жанр. “Преди 15 години започнах само с рап парчета, след това с поп, регетон. Направих много […]

Subscribe US Now