Криско с любопитно признание за омешване с Галена и Тони Стораро ВИДЕО

Галена и Тони Стораро са любимите поп фолк изпълнители на Криско, а признанията, които направи наскоро, със сигурност ще изненадат мнозина, най-вече най-верните му фенове, които едва ли го свързват толкова с този музикален жанр.

“Преди 15 години започнах само с рап парчета, след това с поп, регетон. Направих много песни с хора от попа като Мария Илиева, Лора Караджова. След това, като се изчерпаха тези неща, исках да направя други неща и най-вече да предизвикам себе си. Затова много исках да вкарам изпълнители, които лично харесвам и да се омешаме.
Предложение за брак накара Криско да изтръпне и да реши… СНИМКИ

Освен това, никога не съм бил човек, който да разграничава стиловете и отрича нещо. Едни от любимите ми поп фолк изпълнители са Галена, Тони Стораро и затова ги поканих в мои проекти, които за моя радост станаха много сполучливи”, довери изпълнителят.Криско разказа и как е решил да смени попрището от певец на продуцент”, това сподели той в тв интервю за Фен ТВ.
Криско отвя колегите по приходи! Ето какви тлъсти пачки е надиплил насред кризата
“Нямам усещането, че имам дори един работен ден”, допълни още певецът и даде съвет на всички, които не си харесват работата, да инвестират в нещо, което ще им доставя удоволствие.

“Когато започвах своята кариера, исках да създам малко повече контакти и да си намеря работа в радио или телевизия. На мен винаги целта ми е била да работя в радио или тв, защото аз обичам радиото и телевизията, обичам работата на хората зад кадър в тези професии и това ми е доставяло удоволствие. А това, че станах само малко по-популярен, е само бонус”.
Към днешна дата на Криско му е много интересна ролята на продуцент, приема я като абсолютно предизвикателство и разкрива, че когато създава песен за даден изпълнител, цели освен тя да бъде характерна за него, но и да оставя своя почерк в нея. Примери за това са дуетите му с Галена и Тони Стораро./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ултиматомът на Хилария към Алек Болдуин

В края септвмри месец Алек и Хилария приветстваха бебе номер седем във фамилията си. Илария Каталина Ирена проплака на 22 септември, като за прекрасната новина щастливата майка се похвали в социалните мрежи. По всичко личи обаче, че колкото и да обича голямото им семейство, Хилария вече е приключила с раждането. […]