Ултиматомът на Хилария към Алек Болдуин

В края септвмри месец Алек и Хилария приветстваха бебе номер седем във фамилията си. Илария Каталина Ирена проплака на 22 септември, като за прекрасната новина щастливата майка се похвали в социалните мрежи.
По всичко личи обаче, че колкото и да обича голямото им семейство, Хилария вече е приключила с раждането. А за целта е готова да вземе сериозни мерки, които обаче включват Алек Болдуин.
Майката на седем деца разкри бъдещето си планове, свързани със семейството си и призна, че се надява да са приключили с добавянето на още малки наследници към потомството на Болдуин.
Споделяйки плановете си да се съсредоточи изцяло върху децата, които има, вместо да забременява отново, тя спомена, че се надява Алек да изпълни своята роля. За да гарантира, че това ще се случи и тя няма да забременява отново, той трябва да си направи вазектомия.
“Бих казала, че сме приключили с децата, но точно такива бяха и думите ми след бебе номер шест”, споделя в интервю пред Extra грижовната майка. 
“За да не са напразни приказките и този път обаче Алек трябва да отиде и да си направи една малка манипулация. Става дума за вазектомия. А ако той не изпълни своята част от уговорката, може да се случи нещо непланувано”, разкрива още Хилария Болдуин. 
Звездата също така наскоро говри за сурогатното майчинство, като в своя подкаст Witches Anonymous, който излъчва по iHeartRadio, подчертава, че няма разлика.
“Хората смятат, че аз съм по-малко майка, че тя е по-малко моя дъщеря… Тя е също толкова привързана към мен, колкото и всички други деца. Не правя разлика между дъщеря ми, която е родена чрез сурогатно майчинство и шестте ми други деца, които носих.”
Алек Болдуин и Хилария са родители на Кармен (9 г.), Рафаел (7 г.), Леонардо (5 г.), Ромео (4 г.), Едуардо (почти 2 г.) и Лусия (18 месеца) и Илария Каталина Ирена (2 месеца).

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

PR-ът Наско Лазаров на 50: Искам да имам дете!

В навечерието на своя петдесети рожден ден известният PR експерт Наско Лазаров пропя вече сериозно. На 13 декември в НДК той, в дует с Галя Георгиева, ще представят дебютния си албум “Прекрасна вечер”. Името на диска дава песента, с която са участвали в новогодишната програма на БНТ – 2021 година. В […]