Тейлър Суифт отвръща на удара

Непрестанни скандали разтърсват Холивуд. За звездите никак не е лесно да се борят за правата си – дали в любовните си взаимоотношения или в името на кариерата – няма значение. Такъв е периодът за Тейлър Суифт, която защитава със зъби и нокти творчеството си.
Певицата излезе с позиция за подадената в съда жалба относно авторските права за хитовата ѝ песен “Shake It Off”. Изпълнителката на парчето отсече, че текстът е написан изцяло от нея.
Суифт уточнява, че е черпила вдъхновение от собствения си опит и често използвани фрази и коментари, които е чувала през живота си.
Искът е предявен от текстописците Шон Хол и Нейт Бътлър. Според тях Тейлър е взаимствала текст за песента си от техния собствен в Playas Gon” Play на американската момичешка група 3LW през 2000 г.
36-годишната изпълнителка е категорична, че никога не е чувала за песента или за групата преди подадената декларация от двамата мъже.
“При написването на текста черпих вдъхновение от преживяванията си в живота и по-специално от безмилостното обществено следене на личния ми живот, публичната манипулация [..]”, заявява тя.
“Чрез “Shake It Off” исках по забавен начин да помогна на хората да се почувстват по-добре от негативната критика – чрез музика, танци”.
По-рано адвокатите на звездата обжалваха решението на съдията да разреши процес по делото, твърдейки, че е “безпрецедентно”, пише MSN.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Андреа Банда е тежко болна, разплака се в мрежата, че... СНИМКИ

Отсъствието на Андреа Банда Банда от “На кафе” си има основателна причина. Оказа се, че инфлуенсърката има сериозни здравословни проблеми, за които са наясно само най-близките й приятели и нейното семейство.  Тя има леко подобрение на състоянието си от няколко дни и събра смелост да разкрие пред приятели и познати във […]

Тейлър Суифт отвръща на удара

Наясно сме, че богатите и известните обичат да им е лесно и удобно, особено когато става въпрос за пътувания. Затова и много от тях разчитат на комфорта на частните си самолети. Като Тейлър Суифт.
Наскоро тя беше остро разкритикувана в публичното пространство, след като излезе проучване на маркетинговата компания Yard. Разбра се, че полетите на Тейлър с частния ѝ самолет са отделили 8293.54 метрични тона въглерод. А това количество е изключително много – 1184.8 пъти повече от общите годишни емисии на човек.
Певицата побърза да реагира на обвиненията, че допринася за замърсяването на околната среда, и, както и се очакваше, се защити.
Главното ѝ твърдение е, че не е присъствала на всички полети и е давала назаем и други хора да ползват частния самолет, пише E! News.
Дори и така да е, това не променя факта, който излезе наяве благодарение на доклада. По данните в него самолетът на Тейлър е предприел цели 170 пътувания и е натрупал над 22 923 минути във въздуха от началото на тази година. Това се равнява на почти 16 дни.
Реакциите на феновете на певицата също не се забавиха. След излизането на проучването и защитната реакция, се появиха не малко критики в социалните мрежи.
В една от тях се казва: “Това е много шокиращо за мен, честно казано. Все повече и повече знаменитости наблягат на важността за намаляването на емисиите, но точно тези скандални свръхконсумации трябва да бъдат ограничени. Обичам Тейлър, но никога не бих взел нейно изявление за климата насериозно, след като видях това. Наистина мисля, че тя може и по-добре.”
Друг от феновете ѝ също заявява обичта си към певицата, но и признава, че има строго отрицателно мнение за частните самолети и ползването им от знаменитости.
“Смятам, че богатите хора като цяло са се научили да дават приоритет на своя комфорт и свобода пред останалите от нас, които разчитат на безопасен климат. Мисля, че това е морално грешно от нейна страна”, категоричен е той в поста си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Вдовицата на Шарлопов не може да повярва, дъщеря му се закани да... СНИМКА

Вдовицата на Стефан Шарлопов – Бояна не може да повярва на развоя на събитията напоследък, най-вече заради скорошно изказване на дъщерята на един от най-богатите българи у нас, който си отиде внезапно на 55 години през 2018-та. Досега голямата му дъщеря Ева, която наследи достойно бизнеса на баща си, се […]

Тейлър Суифт отвръща на удара

Наясно сме, че богатите и известните обичат да им е лесно и удобно, особено когато става въпрос за пътуванията им. Затова и много от тях разчитат на комфорта на частните си самолети. Като Тейлър Суифт.
Наскоро тя беше остро разкритикувана в публичното пространство, след като излезе проучване на маркетинговата компания Yard. Разкри се, че полетите на Тейлър с частния ѝ самолет са отделили 8 293,54 метрични тона въглерод. А това количество е изключително много – 1184,8 пъти повече от общите годишни емисии на човек.
Певицата побърза да реагира на обвиненията, че допринася за замърсяването на околната среда, като както и се очакваше, се защити.
Главното ѝ твърдение е, че не е присъствала на всички полети и е давала назаем и други хора да ползват частния самолет, пише E! News.
Дори и така да е, това обаче не променя факта, който излезе наяве благодарение на доклада. По данните в него самолетът на Тейлър е предприел цели 170 пътувания и е натрупал над 22 923 минути във въздуха от началото на тази година. Това се равнява на почти 16 дни.
Реакциите на феновете на певицата също не се забавиха. След излизането на проучването и защитната реакция, се появиха не малко критики в социалните мрежи.
В една от тях се казва: “Това е много шокиращо за мен, честно казано. Все повече и повече знаменитости наблягат на важността за намаляването на емисиите, но точно тези скандални свръхконсумации трябва да бъдат ограничени. Обичам Тейлър, но никога не бих взел нейно изявление за климата насериозно, след като видях това. Наистина мисля, че тя може да се представи по-добре.”
Друг от феновете ѝ също заявява обичта си към певицата, но също така признава, че има строго отрицателно мнение за частните самолети и ползването им от знаменитости.
“Смятам, че богатите хора като цяло са се научили да дават приоритет на своя комфорт и свобода пред останалите от нас, които разчитат на безопасен климат. Мисля, че това е морално грешно от нейна страна”, категоричен е той в поста си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Орландо Блум показва мускули за завиждане на плажа

Да си във форма е винаги на мода. А да изваеш красиво тяло (което никак не е лесно) е не само бонус към визията, но и същински магнит за любопитни погледи. Дали с възхищение или завист – няма значение. Ами точно това прави в момента Орландо Блум. Очевидно, има и какво […]

Subscribe US Now