Знаменитостите, пристрастени към хазарта

Когато чуем за зависимости, най-често вероятно се сещаме за наркотиците и алкохола. Често обаче и забравяме за една друга зависимост, която не е свързана с употребата на субстанции, но също може да съсипе човешки животи. И това е хазартът.
Разбира се, има хора които не се пристрастяват към него, но има и много други, включително и известни личности, които са се привързали към залагането до опасна степен. Ето за кои знаменитости се знае, че имат проблеми с хазарта.
Памела Андерсън
През 2007 г. в “Шоуто на Елън Дедженеръс” актрисата разказва малко повече за отношението си към покера. Тя признава, че е сключила сделка с покер професионалиста Рик Саломон (за когото по-късно се омъжва) да изплати дълг от 250 000 долара със сексуални услуги.
Майкъл Фелпс
През 2012 г. се появиха слухове, че награденият олимпиец има проблем с хазарта. Тогава негови приятели признаха, че се притесняват за него. Според близки Майкъл Фелпс е имал толкова голям проблем с хазарта, че са се притеснявали, че може да “пропилее милиони”.
Чарли Шийн
Когато актьорът и бившата му съпруга Денис Ричардс са по средата на развода си, тя дава клетвено изявление, в което се позова на проблема на съпруга си с хазарта. Така става ясно, че Чарли Шийн е правил спортни залагания всеки ден, загубил е стотици хиляди долари и не е могъл да сдържа яда си, когато загуби.
Тоби Магуайър
По-различното в случая на Тоби Магуайър е, че има влечение към играта с високи залози. През 2000-те години с Бен Афлек се състезават в игрите на Моли Блум с високи залози в The Viper Room.
Бен Афлек
За актьора се знае, че залага професионално и през 2004 г. дори се класира за финалния турнир на World Poker Tour с Мат Деймън. Въпреки че Бен Афлек отрича зависимостта си, през 2014 г. му е забранено да играе блекджек в хотел Hard Rock в Лас Вегас заради подозрения, че използва неодобрена техника за броене на карти.
Майкъл Джордан
Кариерата на Въздушния приключва през 2003 г., а пристрастията му към хазарта са добре известни на всички фенове на баскетбола. Това, което знаем със сигурност обаче е, че е бил видян да играе хазарт и през 2005 г. признава в предаване, че е взел някои необмислени решения, пише Stars Insider.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Васил Драганов в любовна афера с колежка след скандалния развод с Андреа СНИМКА

Актьорът Васил Драганов хвърли светската бомба за раздялата със съпругата си Андреа и че чака дете от друг. Тя от своя страна се защити, като обвини бившия си в психически и физически тормоз.  Към днешна дата Васил е обещал на децата си да не говори пред медиите повече за личния […]