Окончателното решение на Уилям и Кейт

От няколко месеца е ясно, че пред семейството на херцозите на Кембридж предстои голяма стъпка. Принц Уилям, Кейт Мидълтън и трите им деца трябва да напуснат Кенсигтън, Лондон преди началото на учебната година.
И ето че именно дворецът потвърждава новината с официално съобщение.
От Royal Central цитират пресрилийз на Кенснигтънския дворец, в който се казва, че принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис са записани в училището Ламбрук в Беркшир от септември.
Това е частно учебно заведение, което се намира на около 15 км от Аделаид Котидж, където ще живеят Уилям, Кейт и децата. Новият им дом пък е съвсем близо до замъка Уиндзор, в който напоследък кралица Елизабет прекарва все повече време.
От Кенсигтънския дворец уточняват, че херцозите са много благодарни на досегашното училище на децата си Тhomas’s Battersea, където “Джордж и Шарлот започнаха щастливо обучението си през 2017 г. и 2019 г. и са доволни, че са открили ново училище за трите си деца със същите ценности като досегашното”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Новата "Мис Силикон" се страхува за живота си! Получава заплахи от...

„Мис Силикон“ Михаела Стоичкова се оплака, че маниакален фен не спира да я преследва. “В началото ми пише­ше в седмицата вед­нъж, но после това за­чести и се превърна в постоянен монолог от негова страна. Има странни пред­ложения, като да ми ближе стъпалата на краката и всякакви други сексуални предложения“ ожали се пред Телеграф тя. […]