Диляна Попова най-накрая проговори за мъжа в живота си: Вече не мога да го крия!

Диляна Попова най-накрая проговори за мъжа до нея, въпреки че няколко пъти досега двамата бяха изловени да си разменят нежности и усмивки. А наскоро моделката дори официално го и показа в публичното пространство и показа, че вече няма никакво намерение да се крие от любопитните погледи.

Мъжът до изкусителната красавица, който зае мястото на Асен Блатечки в сърцето й, се казва Лъчезар Захариев, а връзката им датира от последните две години и изглежда доста сериозна вече.
Диляна Попова гореща и на тъмно с Павел и Венци Венц ВИДЕО

“Да, то вече от две години са си такива, но избягвам да го коментирам. За толкова години, съм споделяла много малко неща около това какво се случва с връзките ми, но вече не мога да крия, че сме заедно”, споделя в скорошно интервю за “Труд” красавицата.
Диляна Попова и Славена Вътова оцеляха като по чудо след сблъсък със…
И добавя, че поне за момента не е мислела за сватба, не е имала дори досега изобщо такива желания в живота си, защото “искам всичко да е easy (леко, спокойно). Не се напрягам, имам си едно дете и искам да си живея спокойно”.
Припомняме, че с бащата на детето си – актьорът Асен Блатечки, Диляна Попова на няколко пъти се събираше и разделяше, докато накрая окончателно не му показа вратата. И ето, че не мина много време след това, и тя срещна правилния човек, с когото току виж взели, че минали и през олтара./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Балерината от "Магаданс" Ирина Стоименова: Време е да кажа истината за Слави! ВИДЕО

Балерината от балет “Магаданс” – Ирина Стоименова проговори след доста години за бившия си работодател Слави Трифонов, а думите й тепърва ще предизвикват коментари в мрежата. Красавицата сподели в подкаста “Има такъв подкаст” пред Трифон Симеонов – Туньо, в малко над един час, всичко, през което е минала в периода, в който е била на […]

Subscribe US Now