След победата в Dancing Stars – Неделя Щонова за трудностите и уроците по пътя към първото място

Вчера, 14 май, беше финалът на Dancing Stars. В последните три месеца танцовото шоу успя да ни покаже в съвсем различна светлина известни личности, за които не сме подозирали, че са толкова талантливи и на дансинга. А до финала достигнаха само четири двойки, сред които зрителите избраха големия победител – Неделя Щонова и Атанас Месечков.
53-годишната невроложка, която доскоро свързвахме само с полезните съвети за здравословен живот, които даваше на зрителите и последователите си в социалните мрежи, успя да се пребори за победата и купата и доказа, че няма нищо невъзможно – дори да надскочиш пределите на физическите си възможности.
Tя демонстрира форма и умения, с които успя да заблести на дансинга дори по-силно от доста по-младите от нея Дара, Натали Трифонова и Ивет Горанова. Показа и че я бива в екипната работа, защото с партньора й успяха да се превърнат в перфектен тандем и царете на поддръжките.
И съвсем заслужено според мнозина бяха избрани за победители. Е, разбира се, отново не липсват и разчаровани, които смятат, че другите дами и най-вече Дара бяха по-достойни за първото място.
Но това не успя да помрачи настроението на Неделя Щонова, която отново не пропусна да сподели емоциите си в социалните мрежи часове след големия финал на Dancing Stars. В профила си във Facebook тя публикува две снимки с Наско Месечков и започна поста си с думите, че двамата са преминали през огъня и заедно са вдигнали купата. Но не и без подкрепата на зрителите, за която искрено благодари.
“Колкото повече мечтаеш и се трудиш, колкото по-интегрален, комплексен, смел и авангарден си, толкова по-добре”, написа още невроложката и призова да не си слагаме лимити. И за пореден път напомни нещо важно – че “човешкото тяло може да издържи и да постигне изключително много повече, отколкото голяма част от нас смятат за възможно”. 
Самата тя по-рано обясни как по време на една от репетициите е усетила, че си е причинила травма на крака, но е решила да не се отказва по медицински причини, а целенасочено да тества на какво е способно тялото й и дали ще успее да превъзмогне болката, както и се е случило.
С всяко свое изпълнение Неделя Щонова ни доказваше и че възрастта не е никаква пречка пред желанието да бъдеш най-добрата си версия, да не спираш да се развиваш и доказваш.
Победителката от Dancing Stars не пропусна да сподели и че всички, стигнали до финала, заслужават адмирации и респект заради огромния труд, който са положили, заради надмогването и за красотата, която рисуваха с танците си. Тя поздрави Натали, Дара и Ивет и призна, че много ги обича и уважава.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Филмовият фестивал в Кан - звезди, блясък и едно куче

Всяка година филмовият фестивал в Кан е едно от най-големите и значими събития в света на киното. По традиция във френския град се събират някои от най-големите звезди, за да представят новите си филми. И тази година няма да бъде изключение, като вчера, 14 май, фестивалът бе официално открит. И […]

Subscribe US Now