Каква е предполагаемата причина за смъртта на половинката на Арина Сабаленка

След като спечели първия си турнир от Големия шлем за годината, като че ли всичко вървеше просто чудесно за Арина Сабаленка и нямаме кой да спре доминиращата ѝ игра на корта.
По-късно обаче тя не бе на висота на Indian Wells и отпадна доста рано. След два дни се очаква Сабаленка да се завърне на корта на Miami Open, за да се изправи срещу Паула Бадоса.
Но Арина Сабаленка бе разтърсена от голяма трагедия, защото стана ясно, че половинката ѝ Константин Колцов е починал. Първоначалната информация бе, че бившият хокеист е имал здравословен проблем, който и е довел до смъртта му.
От доклад на полицията в Маями става ясно, че униформени служители са се отзовали по сигнал за мъж, който е скочил от балкона на жилището си. Към момента изглежда, че Колцов се е самоубил, защото не са открити следи от борба или принуда.
Колцов редовно придружаваше Арина Сабаленка, с която са заедно от 2021 г., до някои от турнирите, в които тя участва. Очевидно и в Маями е бил, за да направи същото. Това е втора голяма загуба за тенисистката през последните години, след като през 2019 г. на 43-годишна възраст почина баща ѝ Сергей.
Към момента се твърди, че Сабаленка няма да отмени участието си в Miami Open, но няма да дава никакви интервюта и пресконференции, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво се случва с дъщерята на Юлиан Вергов

Наскоро Юлиан Вергов сподели няколко снимки в профила си в Instagram от Париж, където “ПоетиТЕ” имаха представление преди няколко дни. На една от снимките виждаме актьорът в компанията на колежките му Весела Бабинова, Луиза Григорова-Макариев и дъщеря му – Алена Вергова.  “Момичета, момичета, момичета”, пише актьорът под снимката, която успя […]

Каква е предполагаемата причина за смъртта на половинката на Арина Сабаленка

След като спечели първия турнир от Големия шлем за годината, изглеждаше така сякаш всичко върви просто чудесно за Арина Сабаленка и няма кой да спре доминиращия ѝ тенис.
След това обаче тя не бе на висота на Indian Wells и отпадна доста рано. След два дни се очаква Сабаленка да се завърне на корта на Miami Open, за да се изправи срещу Паула Бадоса.
Арина Сабаленка обаче бе разтърсена от голяма трагедия, защото стана ясно, че половинката ѝ Константин Колцов е починал. Първоначалната информация бе, че бившият хокеен играч е имал здравословен проблем, довел до смъртта му.
Но от доклад на полицията в Маями става ясно, че униформени служители са се отзовали по сигнал за мъж, който е скочил от балкона на жилището си. Към момента изглежда, че Колцов се е самоубил, защото не са открити следи от борба или принуждаване.
Колцов редовно придружаваше Арина Сабаленка, с която са заедно от 2021 г., до някои от турнирите, в които тя участва. Очевидно е бил в Маями, за да направи същото. Това е втора голяма загуба за тенисистката през последните години след като през 2019 г. на 43-годишна възраст почина баща ѝ Сергей.
Към момента се твърди, че Сабаленка няма да отмени участието си в Miami Open, но няма да дава никакви интервюта и пресконференции, пише People.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Милият жест на Сашо Кадиев към половинката му

Сашо Кадиев и Ивелина Чоева са една от най-сладките популярни двойки у нас, като двамата са изключително активни в социалните мрежи. Именно там двамата много често не пропускат възможност да изразят любовта си един към друг. Направиха го отново, а този път имаше и специален повод. От профилите на Сашо Кадиев и […]

Subscribe US Now