Изненадващото решение на крал Чарлз

Малко преди Великден британското кралско семейство преживява едни от най-трудните моменти в скорошната си история. Двама от най-важните му членове – крал Чарлз и принцесата на Уелс, бяха диагностицирани с рак през последните два месеца.
Въпреки че новината за Кейт Мидълтън беше съобщена едва преди няколко дни – на 22 март, от самата нея, на всички е ясно, че няма как тя да присъства на тържествената Великденска служба в параклиса “Сейнт Джордж” в замъка Уиндзор тази неделя, 31 март.
Принц Уилям и трите им деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис също няма да бъдат там. Затова пък Бъкингамският дворец потвърди, че крал Чарлз ще присъства на събитието.
75-годишният монарх ще бъде придружен от съпругата си Камила, както и от други членове на кралското семейство по време на сутрешната Великденска служба. Това със сигурност е знак, че той се чувства значително по-добре покрай продължаващото си лечение.
Този вторник, 26 март, крал Чарлз събра в Бъкингамския дворец представители на всички големи религии на Острова като християнство, ислям и юдаизъм. Поддържането на толерантност между различните религии е една от важните мисии на краля, припомня ВВС.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Как да имаме идеален двор в 7 стъпки

Тази година пролетта настъпи точно в 5:06 ч. сутринта на 20 март. За всеки, който има двор и градина обаче, пролетта е започнала още през януари. Навън може да вали сняг и температурите да са минусови, но ние вече планираме какво да разчистим първо навън, къде какво ще садим, как […]

Subscribe US Now