Кендъл Дженър отново демонстрира перфектните си форми

Докато ние търпеливо изчакваме зимата да си отиде и топлите месеци най-накрая да ни огреят с приятни слънчеви лъчи, на знаменитостите нищо не им пречи да отскачат до екзотични тропически дестинации, когато си поискат.
Кендъл Дженър явно също се отдала на почивка с пясък, слънце и море. Поредна звездна екзотична почивка, поредна гореща снимка по бански. Не че може да имаме нещо против. Особено когато става въпрос за Кендъл Дженър.
От поста й в Instagram не става ясно точно къде се намира, но пък кристално ясно – точно като морето на заден фон, се вижда колко умопомрачително секси е тя. И то за пореден път.

Кендъл не се притеснява да демонстрира секси формите си, позирайки с изрязан бански на фона на залеза на райския плаж, като по всичко личи, че тя и човекът, който я снима, са единствените му посетители в този интервал от деня. 
След като съвсем наскоро Кендъл Дженър за пореден път се раздели с рапъра Bad Bunny, чудим ли кой е ли човекът зад обектива този път. Да си признаем обаче, мислите ни в тази посока леко се разсейват от невероятния сексапил и перфектното дупе на модела. 
“Годините минават, а те изглеждат все по-бързи и по-бързи. Присъствие и време е всичко, което мога да поискам. Толкова благодарна за това, което е минало, толкова оптимистично настроена за това, което предстои. Обичайте хората, които държите близо до сърцето си и не губете нито секунда. 2024, обсипи ме с любов и смях, благодарност и растеж, търпение и присъствие”, пише под серия от други снимки моделът няколко дни преди това в навечерието на 2024 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Братът на Анджелина Джоли има какво да каже

Разводът на Брад Пит и Анджелина Джоли е един от най-дългите и най-коментирани в Холивуд. Потърпевши от него са както децата на звездната двойка, така и всички техни роднини. Но те досега предпочитаха да пазят мълчание. Преди дни обаче то беше нарушено от брата на актрисата. Джеймс Хейвън е баткото на […]

Subscribe US Now