Нелина стана студентка и побърка Благоевград, вече е… СНИМКИ

Още през март тази година ви информирахме, че легендата на поп фолка Нелина стана студентка на 51 години. Колкото и чудно да ви се струва, хъса и амбицията на гласовитата блондинка са напълно оправдани, съдейки по това, което й се случва вече.

Въпреки че има над 30-годишна кариера, изпълнителката е наясно, че винаги може да бъде по-добра, да се усъвършенства, а и да се почувства много по-удовлетворена, отколкото досега – в случая в ЮЗУ “Неофит Рилски” в Благоевград. И да, ще се изненадате, че тя няма музикално образование, но и това скоро ще се промени.
Синът на Нелина е абитуриент! Певицата разкри, че същия ден е… СНИМКИ

Късният студентски живот на Нелина предизвиква много емоции в Благоевград, където хората й се радват много. А да не говорим как реагират останалите студенти на новата си популярна колежка.
“В момента съм първи курс в специалност “Изпълнителско изкуство (народно пеене)”. Нямала съм досега музикално образование. Аз съм завършила езикова гимназия в Русе и след това без да искам започнах да пея професионално, с професионални ансамбли, и така вече над 30 години. Сега съм първи курс. Научавам много неща, които не знаех. Трябваше да предприема тази стъпка много отдавна. Това е една от положителните страни на Ковида. Много стоях вкъщи и веднъж се срещнахме с Баровеца (Илиян Михов, б.а.) да запишем една песен. Аз му викам: “Вече откачам вкъщи”, а той: “Абе, вземи завърши едно образование, ето аз преподавам онлайн”. И така стана, сега съм в курса на Бинка Добрева първа година. Имам още два изпита, стискайте ми палци”, сподели гласовитата блондинка наскоро пред Цитиридис.
Откраднаха самоличността на Нелина във Фейсбук
“Студентите, като ме видят в университета, и възкликват: “Абе, това не е ли Нелина?”, “Да, тя е”. “Ама преподава ли?”, “Не, учи”. “Е, как така, ти трябва да преподаваш, а не да учиш”. Живея в студентското общежитие с моите съученици. Откачих вкъщи две години, не исках да ходя на квартира и отново да съм сама. Толкова е хубаво. Млади хора, посрещат ме отпред пред общежитието, пускат “Бял Мерцедес” по купони. По улиците в Благоевград толкова ми се радват. Човек винаги трябва да предприема нещо ново”, сподели още легендарната певица.
“Установих, че ретрото сега е на мода. Синът ми не е бил роден, когато създадох тази песен, но сега тя се върти навсякъде. Посред нощ ми пращат клипчета, съобщения как им е любимата тази песен. До ден-днешен продължават тези песни, които имат някаква магия, тъй като са били много истински когато са правени.
Нелина скочи на Кацаров: Баща ми си замина за часове! Хората мрат като кучета, слезте на земята!

“Синът ми току-що завърши 21-во училище в София, работи, сам си изкарва парите. Има бизнес нюх, което е най-важно за мен, разчитам на късмета му. Работи от три месеца, много е доволен. Парите не му стигат много, защото ходи постоянно по купони. Аз, като си изкарах първите пари, отидох и ги издумках наведнъж, ама толкова ми беше хубаво и сладко. Нашите нямаха пари, дори салам да купят, месо рядко влизаше в нас. Това беше през 1991-ва, тогава бях в Сърбия и отидох на битака, купих си турски анцуг, шарен – във всички цветове на дъгата, както и едно дипломатическо куфарче, пълно с касетки на Лепа Брена, Цеца и Драгана Миркович”, припомни си още Нелина./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Гери от "Ергенът" нагорещи с луксозна ваканция в Рим СНИМКИ

Гери от “Ергенът” изкуши последователите си с луксозна ваканция в Рим. Изпълнителката на “Ти не си за мен” наскоро се завърна от шикозна почивка във вечния град, а летните страсти, завладели сексапилната брюнетка, превзеха и последователите й в социалните мрежи, особено след като тя ги заля с повече от горещи кадри. На снимките […]