Навръх Коледа Зуека призна ще се върне ли обратно в България

Краят на годината винаги е повод за равносметки. Такава явно си е направил наскоро и Васил Василев-Зуека, който взе едно от най-важните решения в живота си – да емигрира със семейството си в Испания, където да стартира по нов начин живота си.

Дали решението му е било правилно към днешна дата обаче, или завръщането в България е все по-близо – отговорите дава самият той, след година и половина престой в Испания.
Зуека съвсем забрави за България, прави пробив в Чикаго

“Богата година изпращам”, заяви Зуека от Испания за отминаващата 2022 г. в ефира на bTV. Тази Коледа цялото семейство посреща, облечени в коледни пишами и чорапи, които си купуват предвидливо още преди време.
Зуека взриви ефира! Година след емигрирането в Испания призна, че… СНИМКИ
Това е първата Коледа на Зуека и семейството му в Испания, прекарана по този начин. Като художник той успява да натрупа много, но и да се учи от грешките си. На 23.02.2023 г. Зуека планира и първата си изложба в Алтея, а картините му са вдъхновени от случки и събития от живота му.
“Опитвам се да рисувам красотата в живота, но по моя си начин”, споделя още той и признава, че поне засега не планира завръщане в България./show.blitz.bg
 
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато Tesla е сравнена с Лада

Акциите на Tesla продължават да падат, като не са единици хората, които смятат, че част от причината за това е “авантюрата”, която Илон Мъск заформи с Twitter. Проблемите с качеството на електромобилите от марката също не помагат в ситуацията, като статистиката показва ясен спад в потребителския интерес към Tesla, пише […]

Subscribe US Now