Екстравагантната фотосесия на Шаная Туейн

В последно време Шаная Туейн често напомня за себе си. При това не само с музиката, която прави – очакваме албумът ѝ Queen of Me да излезе на 3-и февруари, но и с красивите и секси фотосесии, в които се впуска.
Съвсем заслужено 57-годишната изпълнителка украси корицата на специалното издание на списание InStyle – Everybody’s In и доказа, че годините наистина нямат значение.
И ако заглавната снимка, на която Шаная позира в нестандартна черна рокля е впечатляваща, то цялата фотосесия е изключително провокативна заради смелата смесица от класика и авангардност, пише Hollywoodlife.
На снимкте може да видим Шаная или облечена в яркооранжев дълъг тренчкот на Diesel, стилизиран с бели прилепнали бели ботуши, или пък в напълно прозрачна гола мини рокля на марката David Koma, под която прозира финото бельо. Върху мини роклята тя носи кожено яке Luarа, а визията е завършена с метални ботуши над коляното.
И ако се чудим дали тоалетите на певицата могат да бъдат още по-секси, спокойно може да се убедим чрез следващите кадри. На тях Шаная позира с прилепнал черен корсет, силно изрязан в деколтето и копчета отпред. На краката си има само черен чорапогащник над който са обувките с висока платформа Giuseppe Zanotti. И като завършек и абсолютен акцент – авангардните ръкави на испанското модно студио ONRUSHW23FH.
И като контраст на цялата ексцентричност идва розовият ансамбъл, в който Шаная почти се губи –  съставен е от огромна пухкава розова рокля Lùchen и още по-широкото сако върху нея със същата марка. Единственото допъление са златистите обувки Giuseppe Zanotti, а най-впечатляваща, безспорно е ярко розовата коса на изпълнителката.
И ако снимките са наистина стилни и красиви, затова със сигурност допринася самата Шаная. Наскоро тя сподели колко добре се чувства в собствената си кожа, независимо от натрупаните години, допълвайки и, че без значение какви дрехи носим, най-важно е винаги да сме уверени в себе си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо норвежката принцеса отложи сватбата си

Още в края на миналата година стана ясно, че през 2023 г. ни очакват поредица кралски сватби. Тези в кралския двор на Йордания са цели две, но не липсват и такива в Европа. Една от тях се очакваше да е тази на норвежката принцеса Марта-Луизе. Годежът й с Дюрек Верет […]