Кейт Мидълтън – отново образец за подражание

Задълженията на принц Уилям и Кейт Мидълтън нямат край. След като той се изяви като продавач на вестници из улиците на Лондон, а тя посети център за събиране на хигиенни материали за бебета, двамата се включиха в една тъжна годишнина.
Кейт и Уилям присъстваха на възпоменателната служба в памет на жертвите на пожара в Гренфел Тауър.
През юни 2017 г. в 24-етажната жилищна сграда в Лондон избухна пожар, при който починаха 72 човека. Службата, която почете различните религии на загиналите в трагедията, се състоя на метри от вече изоставения жилищен блок.
Преди нея принцът и херцогинята се срещнаха с близки на загиналите и оцелели от пожара. Двамата положиха венци на мястото и разговаряха с събралото се множество. Това е първата служба за жертвите на пожара от 2019 г. насам. Традицията беше прекъсната за две години заради пандемията.
Дори и при такъв повод Кейт Мидълтън отново беше образец за стил. Тя беше облякла бяла рокля с колан Suzannah London, комбинирана с обувки в черно и бяло, и платнена чанта. Роклята е поредната дреха, която Кейт носи повторно – за първи път сме я виждали с нея на турнира “Уимбълдън” през 2019 г.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Имат ли предбрачен договор Бритни Спиърс и Сам Асгари

Сватбата на Бритни Спиърс и Сам Асгари се състоя преди около седмица, но за нея все още се говори. Просто защото изникват все интересни подробности около нея. От това кои са били гостите до опитът на първия съпруг на изпълнителката да прекъсне и развали церемонията. Друго, от което хората се вълнуват, […]