Жената, която замести принц Уилям в Атина

Погребението крал Константинос Втори в началото на тази седмица събра много представители на европейските кралски семейства в Атина. Очакваше се да присъстват и принц Уилям, и Кейт Мидълтън, но впоследствие се оказа, че двамата са изпратили свой представител.
Това е лейди Габриела Уиндзор – дъщерята на принц Майкъл от Кент, който е първи братовчед на покойната кралица Елизабет Втора. Самата Габриела пък е кръщелница на крал Константинос, подобно на принц Уилям, което вероятно е и причината да бъде избрана за негов заместник на погребението.
41-годишната Габриела, наричана от близките си Ела, е учила в САЩ, след което е завършила образованието си в Оксфорд, където е магистър по социална антропология, поясняват от People. През май 2019 г. тя се омъжва за Томас Кингстън, директор на финансовата компания Devenport Capital и в момента носи фамилията му.
Обичаят основните членове на кралското семейство да изпращат свои роднини или близки като заместници на официални погребения датира от десетилетия. Самата Елизабет Втора много рядко е присъства на подобни събития и изглежда, че крал Чарлз, както и престолонаследникът принц Уилям са решили да продължат тази “традиция”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Целувката, която Джей Ло така и не получи

За Джей Ло бихме предположили, че получава всичко онова, което поиска. Бляскави тоалети, мечтани пътувания, мъжът-мечта – свикнали сме да приемаме, че известните дами се сдобиват с всичко това без проблеми. На Джей Ло обаче ѝ се разминава една целувка, която е щяла да се превърне в един от най-запомнящите […]