Секси провокациите на новото гадже на Кание Уест

След раздялата си с Ким Кардашиян, Кание Уест изглежда като мъж, който не може да си намери място. А скоро след като тя поиска развод той започна връзка с Джулия Фокс.
Тази връзка обаче не просъществува много дълго. Е, двамата събираха погледите на събитията, на които се появяваха заедно заради екстравагантния си избор на дрехи, но само толкова. Сега Уест отново се опитва да съгради нещо ново. Този път с Жулиана Налу.
Бразилският модел се спряга за гадже на Уест от началото на миналия месец, защото двамата са били забелязани заедно на няколко пъти в Лос Анджелис. И също като Джулия Фокс, Налу обича да провокира с тоалетите си.
Показа го в профила си в Instagram, където публикува няколко снимки в прозрачен секси тоалет, който не оставя кой знае колко на въображението. Или точно обратното…
Един бърз поглед към профила на Жулиана Налу ни убеждава, че провокациите и секси визиите не са изключение при модела, а ежедневие.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Истината за 9-те милиона, които Ice Cube загуби

Последните две години се оказаха истинско предизвикателство за киното заради пандемията. Първоначално Холивуд буквално спря да работи, а след това се изграждаха специални защитени балони, които никой от екипа не напускаше до края на снимките. Това се оказа същинско предизвикателство, защото снимките на един филм продължават поне няколко месеца. С появата […]