Истината за 9-те милиона, които Ice Cube загуби

Последните две години се оказаха истинско предизвикателство за киното заради пандемията. Първоначално Холивуд буквално спря да работи, а след това се изграждаха специални защитени балони, които никой от екипа не напускаше до края на снимките.
Това се оказа същинско предизвикателство, защото снимките на един филм продължават поне няколко месеца. С появата на ваксините нещата се промениха и в един момент те станаха задължително условие, за да получи някой актьор роля във филм.
И така, миналата година се появи информацията, че Ice Cube е отказал да участва в комедията Oh Hell No заедно с Джак Блек. Причината – не е искал да си постави ваксина. Нещо, което се твърдеше, че му е коствало 9 милиона долара хонорар.
Година по-късно разбираме и истината за случилото се. В подкаста Million Dollaz Worth of Game, Ice Cube първоначално казва, че наистина е отказал ролята, с което пропуснал да забогатее с 9 милиона долара. И да, защото не е искал да се ваксинира.
По-късно в разговора обаче рапърът прави едно доста важно пояснение. А именно, че не е отказал ролята, защото не иска да се ваксинира, а продуцентите не са му дали ролята. Но причината е същата – не е искал да се ваксинира. 
С доста вулгарни изрази Ice Cube твърди, че не желае да се ваксинира и до момента дори не се е разболявал от COVID-19, пише Variety.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тайният план на принцеса Беатрис и принцеса Йожени

Дъщерите на принц Андрю и Сара Фъргюсън са истински пример за перфектни сестрински отношения. Принцеса Беатрис и принцеса Йожени често демонстрират любовта си в социалните медии, а сега се оказва, че могат да бъдат свързани и от още нещо. Според списание Hello e твърде вероятно двете да решат да забременеят […]