Тайният план на принцеса Беатрис и принцеса Йожени

Дъщерите на принц Андрю и Сара Фъргюсън са истински пример за перфектни сестрински отношения. Принцеса Беатрис и принцеса Йожени често демонстрират любовта си в социалните медии, а сега се оказва, че могат да бъдат свързани и от още нещо.
Според списание Hello e твърде вероятно двете да решат да забременеят и родят вторите си деца по едно и също време. 32-годишната Йожени стана майка на Огъст през февруари 2021 г. със съпруга си Джак Бруксбанк, а 34-годишната Беатрис роди Сиена през септември същата година, дете от брака й с Едоардо Мапели Моци.
И двете деца скоро ще навършат две годинки и почти няма да се учудим, ако в близките месеци се появи новината, че Йожени или Беатрис, или пък и двете, отново ще стават майки.
“Това ще е страхотно изживяване за двете, защото ще могат да обменят съвети за бременността и това как да се справиш с невръстно дете около себе си”, коментира кралският кореспондент Даниел Стейси.
Докато Беатрис все още не е споделяла снимки на дъщеричката си Сиена, Йожени показа Огъст Бруксбанк за първи път през юни тази година по време на честването на Платинения юбилей на кралицата.
Сестрите поддържат и близка връзка с майка си Сара Фъргюсън. “Мама, Беа и аз се наричаме на шега “триножник”. Те са ми най-добрите приятелки”, казва Йожени пред The Telegraph. Самата Сара признава, че е отдадена баба и гледа малките при всеки удобен момент.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кое ще е новото кралско бебе

Кралските семейства в Европа не са малко, а някои привличат повече внимание от останалите. Такива, разбира се, са английското кралско семейство, както и случващото се около принцеса Шарлийн на Монако след сериозните здравословни проблеми до скоро. Друг член на княжеското семейство обаче е в центъра на вниманието тези дни. Това […]

Subscribe US Now