Азис призна: Изпуснах много, докато се превръщах във… ВИДЕО

“Изпуснах много, докато се превръщах в най-разпознавания българин в света. Пропуснах любови, емоции, изчете животът около мен, докато се осъзная. Аз просто имах амбицията да се утвърдя в музиката.” Това призна в “Тази събота и неделя” фолкпевецът Азис.

За сравнение той дава броя гледания в YouTube на неговия хит “Сен Тропе” и хита “Like a Virgin” на Мадона. Резултатите са категорични – 115 милиона на 142 милиона за нашето момче. И добави, че въпреки всичко има голям комплекс, свързан с мястото, където се е родил.
Азис направи изненадващо признание за Галена СНИМКА

“Срам ме е като кажа, че съм от България в чужбина и хората правят крачка назад. Там имат ужасна представа за страната ни”, заяви Азис пред Петя Дикова. И добави, че се е чувствал нежелан и неразбран заради произхода си. А една от най-големите му мечти е цялото му творчество да е било по-холивудски направено.
“Съжалявам, че не съм там. Сигурно щях да имам зависимости, но бих го приел, стига да съм там”. Азис определи цената, която е платил за успеха, като твърде висока.
Азис изпепели фенките: Остана по достойнство СНИМКА 18+
“Несъизмеримо е това, което дадох. Да, получих милиони аплодисменти, но хората не знаят какво дадох. Аз нямам свободата да ходя спокойно по улиците, всички искат да говорят с мен. Не успях да респектирам хората така, както си представях”, каза още звездата и разказа как пътя към успеха е била главната му цел.
“Исках всички да знаят колко добре пея. А баща ми казваше, че съм некадърен и неделикатен певец. А той беше невероятен музикант… Баща ми се обади и каза, че съм най-добрият певец в света и аз разбрах, че така съм постигнал всичко в музиката”, сподели още той, определяйки това за най-важното признание в живота си.

В края на интервюто, Азис каза, че и в живота има на кого да казва “хабиби”, защото има 3 деца, освен това обожава бебета и кучета. Колкото до жените:
“Нито една жена на този свят не е състояние да изтрие от съзнанието ми, че мъжът е съвършеното човешко същество. Не мисля, че има жена, която може да ме накара да търча след нея, да плащам сметките и да я обслужвам и накрая да е недоволна и сърдита. Това е обобщен образ на жената. Те имат нужди, които трябва да бъдат покривани”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Карбовски каза истината за Милена: Бях бит, защото... ВИДЕО

Ситуацията с рокпевицата Милена Славова, срещу която е заведено дело за дискриминация, става все по-подкрепяна публично не само от популярни лица, но и от обикновени граждани. В кампанията в нейна защита се включи и журналистът Мартин Карбовски, който направи серия от изненадващи признания, които шокираха дори и самата Милена. Карбовски […]

Subscribe US Now