Шведската принцеса откровено за Кейт Мидълтън

И докато британският кралски двор за пореден път се тресе след “разкрития” от нова биографична книга за него, шведската принцеса Виктория се прибра доволна у дома след посещението си в Лондон.
Престолонаследничката на Швеция и съпругът й принц Даниел бяха на тридневна визита, по време на която бяха ангажирани с шведската общност на Острова, присъстваха на тържествен коледен концерт в Роял Албърт Хол и се срещнаха с принца и принцесата на Уелс.
46-годишната Виктория за пореден път се показа като перфектен дипломат и бъдеща кралица. Тя беше помолена от шведския вестник Aftonbladet да коментира отношенията си с Кейт Мидълтън и принц Уилям.
“Винаги се забавляваме заедно. Доста неща ни свързват, затова е много естествено и лесно да общуваме, когато се срещнем”, казва принцесата. Тя допълва, че Уилям и Кейт са “мили хора”, които правят много за страната си. “Имаме общи интереси”, казва още Виктория.
През 2018 г. Виктория и Даниел са домакини на посещението на принц Уилям и Кейт Мидълтън в Швеция. Тогава настоящият престолонаследник на трона на Великобритания все още е херцог на Кембридж.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Ето на какво ново шоу по bTV става водещ Сашо Кадиев ВИДЕО

Актьорът Сашо Кадиев, който близо 12 години беше водещ на “Преди обед”, отново се завръща в телевизията. Той ще бъде водещ на новото куиз шоу по bTV, което се казва “Кой да знае?”. За разлика от “Преди обед”, предаването е на запис и от ноември снимките ударно протичат в столично студио. […]

Subscribe US Now