Цитиридис прескача и на двата бряга, целувал се страстно с мъж ВИДЕО

Телевизионният водещ Николаос Цитиридис е обвързан с актрисата Боряна Братоева, но се оказа, че има известен опит и с мъже. 

Гологлавият водещ имал вземане-даване със свой приятел от гимназията, който се казва Пешо. Изплува шокираща подробности за тях и какви са ги свършили на един купон, докато гаджетата им били наблизо. 
 

Случката е била от ранните младежки години на Нико. Той и най-добрият му приятел Пешо се целували с език на един купон. Интересното е, че тяхната целувка продължила около минута, което значи, че им е харесало.
“Целувал съм се с Пешо. Той е най-добрият ми приятел от гимназията. Нашите гаджета се разлигавиха на един купон и започнаха да се целуват и ние искахме да им го върнем. И се целувахме”, призна си Николаос пред Ева от “Ергенът”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Копие на покойния Денис Теофиков предизвика скандал в мрежата СНИМКИ

На музикалната сцена се появи нов млад изпълнител, който си навлече гнева на меломаните още преди да е изряла неговата звезда. Повод за масовото неодобрение към момчето е безумната му прилика с покойния Денис Теофиков, която се оказа търсена умишлено.  Новата фолк звезда е подписал договор с музикална компания “Пайнер”, […]