Копие на покойния Денис Теофиков предизвика скандал в мрежата СНИМКИ

На музикалната сцена се появи нов млад изпълнител, който си навлече гнева на меломаните още преди да е изряла неговата звезда. Повод за масовото неодобрение към момчето е безумната му прилика с покойния Денис Теофиков, която се оказа търсена умишлено. 

Новата фолк звезда е подписал договор с музикална компания “Пайнер”, която продуцираше и талантливият Денис, който преди повече от половин година падна от терасата на жилищен блок и се сбогува с живота. 
Моан (Móan), за когото преди часове се разбра, че е новото лице в попфолка, е добре познат за тийнейджърите от социалната мрежа Tik-Tok.

През последната година 22-годишният Момчил Петров от Севлиево стана хит в Tik-Tok и Instagram с имитации на изпълненията на родни и световни певци. Той прави много липсинг видеа под звуците на хитове на Денис.
Така е забелязан и от продуцентите си в „Пайнер“, които споделят, че е спечелил вниманието им с кадифения си тембър, глас, носещ въздействаща емоция, а също и с неотразима визия…. Визия, която обаче много наподобява на тази на покойния Денис Теофиков, пише signal.bg.
Действително мнозина забелязват, че в мимики, жестове, пози, визия Моан и Денис са като две капки вода. Този факт обаче подразни музикалните фенове, които порицаха изгряващата звезда.
„Само нелепи и несполучливи имитации на нашия Денис! Има за какво да искат да са като него, той беше и винаги ще е най-големият!“ – гласи коментар в социалната мрежа.
Музикалният дебют на Момчил или по-скоро визията, с която той е представен, разгневи и PR-ката на изпълнителя Силвестър Матеев-Силвър. Евгения Костова бе изключително близка с покойния Денис. По думите й Моан ще си навлече негативизмът на феновете и ще стане за смях.

Костова се обърна към музикалните компании и по-точно към „Пайнер“ с думите:
„Представяйки на не чак толкова широката аудитория в страната нов кадър, който видиш ли ти е феномен, явление и едва ли не световна сензация, то поне се стремете да не бъде копие на някой друг. Представяйки ново лице на музикалната сцена, заедно с него изградете стилът му (визия, звучене). Не е нужно той да се опитва да бъде бледо копие на някой друг. Защото още преди да е “пробил” ще си навлече негативизмът на феновете и ще стане за смях, както и ще стане сега. Стига вече сте се опитвали да изкарвате някакви перковци, които да приличат на Денис. Не могат. Не можете. Няма. Няма и да има втори, като него. Може да дойде някой по-як (съмнявам се), но никога никой няма да бъде като Денис Теофиков. Разберете го! По-късно ще видите и защо качвам точно тази снимка. Всяка прилика с действителни лица и събития НЕ Е СЛУЧАЙНА. А, да и като си представяте лицата – не ги представяйте със сурови кадри.“
Припомняме, че 21-годишният Денис Теофиков скочи от 7-ия етаж на жилищна сграда в София в нощта срещу 24 октомври, а смъртта му потресе цяла България./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Опа! Софи Маринова си показа циците на участие в Слънчев бряг СНИМКИ 18+

Софи Маринова допусна сериозен гаф по време на свое участие в нощен клуб в Слънчев бряг. Певицата бе решила да захвърли сутиена за партито и облече тънка и прилепнала черна рокля.  Гласовитата изпълнителка, която никога досега не се е разголвала на сцената, не е предполагала какво ще се случи и […]

Subscribe US Now