Дара отмъкна гаджето на наша актриса! Двамата били дори сгодени… СНИМКА

Певицата Дара е много влюбена в новия си приятел д-р Ервин Иванов. Той е доктор по фармакология, защитава дисертация върху разработването на иновативни лекарства от канабис.

Ервин е и предприемач, който се занимава с преработването на индустриален коноп. Двамата са заедно от половин година, като отношенията им изглеждат сериозни, а почитателите на Дара коментират, че явно любовта към тревата ги е събрала и ги сближава. Варненката показа за пъти път любимия си при пътуването си до Холандия, където продажбата на марихуана е легална.

Теодора Кулева, когато беше сгодена за сегашното гадже на Дара 
Изпълнителката дълго време упорито криеше личния си живот, но в последните няколко месеца открито демонстрира чувствата си, като дори пусна кратко видео, в което двамата се целуват страстно. Не е ясно как са се запознали Ерви и Дара, но със сигурност имат общи теми покрай любовта си към марихуаната, пише “Уикенд”.
 

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by DARA (@darnadude)

Ервин е почти 10 години по-голям от 23-годишната Дара. Младият лекар е от турски произход и преди няколко години бе сгоден за внучката на Тодор Колев – Теодора Кулева. Двамата се разделиха заради ревността на доктора. Опитите да накара актрисата да заживее по каноните на мюсюлманския свят напълно раздалечили двойката, твърдят от обкръжението им. Теодора Кулева не можела да носи твърде разголени дрехи. Интересното е, че тези правила все още не важат за певицата, която е настояща половинка на лекаря.
„Има време. В началото най-вероятно се прикрива и е по-либерален, но после ще си покаже истинската същност. Иначе всички жени ще избягат, ако още в началото им постави ултиматум за облекло, държание и т.н.“, коментират запознати с нрава на медика./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как Кейт Бекинсейл показа любовта си към дъщеря си и майка си

Всеки изразява любовта и признателността си към хората, които обича по различен начин. Някои с думи, други с жестове, трети с подаръци. А някои избират да го направят по по-артистичен начин. Както Кейт Бекинсейл. Актрисата от “Знак на съдбата” обожава дъщеря си и майка си, и не се притеснява да […]