Новата страст на Брад Пит

След последните тежки обвинения, които отправи Анджелина Джоли към Брад Пит, си мислехме, че ще мине доста време преди да се появи някаква новина за него в медийното пространство.
Все пак актрисата подаде правни документи, в които твърди, че при един от полетите им Брад Пит е физически е нападнал пиян нея и децата им, което я кара да подаде и молба за развод по-късно. Според адвокатите ѝ освен това той е малтретирал вербално нея и децата, като по време на пътуването е изливал и алкохол върху семейството.
Още тогава Брад Пит побърза да отрече обвиненията. Източник, близък до актьора, каза пред BBC, че твърденията на Джоли са неверни.
И докато се изяснят кой крив кой прав, Брад Пит ангажира вниманието с важен за него проект. А именно реновирнето на старото звукозаписно студио в имението Chateau Miraval на двойката във Франция. Вила, която се оказа и една от многото ябълки на раздора между двамата.
Що се отнася до легендарно звукозаписно студио, то е върнато към живот, отчасти благодарение на Брад Пит. Studio Miraval, което се намира на обширната територия на френската вила, е мястото, където са записани някои от най-емлематичните парчета на някои от най-известните групи, включително на “The Wall” на Pink Floyd и “Careless Whisper” на WHAM.
Пред Billboard Брад Пит и френският продуцент Деймиън Куинтард, с който актьорът работи по реновирането, разкриват, че студиото, което е използвано от музикални икони като AC/DC, The Cure, Елтън Джон и Стинг, е напълно обновено.
Двамата определят Studio Miraval като свръх модерно пространство, макар да е построено още през 1977 г. от тогавашния собственик – френският джаз пианист Жак Лусие.
Когато Пит и Джоли влизат във вилата през 2008 г., студиото, включително всички инструменти и допълнително оборудване, остават на тяхно разположение.
Едва миналата година обаче Брад решава, че разполага с необходимото време за неговото реставриране. “Винаги съм имал планове. Има страхотна история – затова изчаквах, докато не съм сигурен, че ще направя нещо наистина специално”, разкрива той пред Billboard.
31-годишният Деймиън Куинтард се оказва точно това специално нещо за актьора, който признава, че е “въпрос на инстинкт” да наеме продуцента за работата.
“Като френски продуцент, това студио е свещен граал за мен. Studio Miraval е едно от тези легендарни, емблематични студиа. Но едва когато дойдох тук, разбрах колко дълбоки са корените му всъщност”, разкрива Куинтард.
Той допълва, че за двамата с Брад Пит е било важно да запазят цялата аналогова технология, но и да включат и най-добрата цифрова апаратура на нашето време.
А що се отнася до напътствията на Брад Пит към продуцента, те са били в посока “нека направим убежище, в което артистите да влизат и да реализират с душа своите проекти”. Защото целта им не е била да направят ново студио, а да почетат наследството на старото.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо Ема Робъртс не бърза с новото си гадже

Преди по-малко от година Ема Робъртс и Гарет Хедлънд слагат край на 3-годишната си връзка. Двамата започват да се срещат през март 2019 г., а през юни 2020 г. тя обяви, че очакват първото си дете. Роудс проплака в последните дни на 2021 г., а Ема реши да покаже пред […]