Защо Ема Робъртс не бърза с новото си гадже

Преди по-малко от година Ема Робъртс и Гарет Хедлънд слагат край на 3-годишната си връзка. Двамата започват да се срещат през март 2019 г., а през юни 2020 г. тя обяви, че очакват първото си дете. Роудс проплака в последните дни на 2021 г., а Ема реши да покаже пред света лицето му само след месец.
Въпреки че се разделят Робъртс и Хедлънд остават приятели. Наскоро Гарет публикува снимка на сина им, докато бившата двойка прекара известно време заедно в магазина за лов, риболов и къмпинг Bass Pro Shops. Няколко месеца по-рано актьорът качи снимка в профила си в Instagram на ръкописно писмо, адресирано към Ема за Деня на майката.
От няколко месеца се заговори, че Ема Робъртс излиза с нов мъж. Новината се появи през август, след като 32-годишният актьор Коди Джон публикува черно-бяла снимка на тях двамата, на която се целуват на луксозна яхта.
Според източник на E!News Ема и Коди се запознават чрез общи приятели. По думите на вътрешния човек актрисата обожава характера на новото си гадже. “Той е наистина забавен и си прекарват добре заедно”, посочва източникът.
Въпреки че Ема Робъртс е влюбена, двойката го кара бавно. Двамата са взели това решение заради сина на актрисата. Изданието допълва, че тя е предпазлива що се отнася до запознаването на Роудс с нови хора. Въпреки това вътрешният човек казва, че това време ще дойде съвсем скоро.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Изгорялата коса" на Илон Мъск

Амбициите на Илон Мъск през годините варираха от колонизиране на Марс до нова енергоустойчива икономика и за целта той създаде Tesla, SpaceX и няколко по-малки фирми. През последно време желанието му е насочено към закупуването на една от най-големите социални мрежи – Twitter. Миналата седмица милиардерът предложи да продължи с […]